Oyun

Mugen

15.03.2008

Şu Oyun dünyasında Mugen kadar kendini geliştirmiş bir şey yoktur sanırım. Uyduruk bir şekilde başlayan sistem şu anda bildiğimiz dövüş oyunları kıvamına gelmiş durumda. Hatta "Mugen SvC Ultimate Mugen 2007 3rd Battle Edition v2.0" oyunu baya baya sağlam bir dövüş oyunu olmuş Mugen'e has hataları çok az görüyorsunuz.

Efendim Mugen bir "Dövüş Oyunu Yapma Programı"... Daha profesyonel bir isimle "2D Beat'em Up yapma programı". Bu bildiğimiz Street Fighter, King Of Fighters oyunları gibi oyunları çatır çatır yapabiliyorsunuz. Zaten bu bahsettiğim oyunların karakterlerini kullanarak oyun yapıyorsunuz genelde. Bunların dışında adamlar Temel Reis, Homer Simpson gibi karakterleri bile yapmışlar ki bunlar süper falan yapıyor çok zevkli oluyor :) Mugen için yapılan klasik oyunların karakterlerinin manyak halleri de mevcut. Evil Ryu, Evil Ken, Sagat ve Akuma'nın manyak halleri falan bunlardan bazıları :)

Bütün karakterler olsun diyorsanız : "Mugen All Characters Battle Zero" oyununu Torrent'den falan indirmenizi öneririm :)

Bunun dışında Mugen Marvel vs Capcom vs DC vs Type-Moon, Mugen NeoGeo vs Capcom Special oyunları da tavsiye edilir.

 









Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz