Genel, Kişisel, Programlama

Nooliy ya?

09.04.2008

TinyMCE ve FCK Editor'un yeni versionları çıkmış hemmen Firehorn'a adapte ettim tabi ;)

3 Kilo verdim zorunuza gitmesin filinta gibi oldum (maşallah!) :) Daha da verecem 1-2 kilo daha işallah :)

Geçen gün "Old City Comedi Club" a gittim pek bir eğlendim pek bir güzeldi. Bar ortamında çeşitli tiyatro gruplarının, stand up'çıların falan çıktığı bu mekan havalandırma sorunları dışında gayet güzel iş yapıyor. http://www.taksimoldcity.com/ adresinden detayları alabileceğiniz mekanı özellikle grup olarak gidecekseniz şiddetle tavsiye ederim :) bu arada adamların sloganı “istanbul’un komedi problemini çözüyoruz” :) Ben pazartesileri çıkan (bu dönem için) "Tiyatro Kılçık - Ayşegül Sıkıntıda" oyununa gittim. Öyle ahım şahım espiriler yoktu lakin oyuncuların araya sokuşturdukları doğaçlamalar ve bu doğaçlamalar karşısında diğer oyuncuların gülmelerini tutamamaları hatta bazı zamanlar krize girdikleri durumlara çok güldüm :) Böyle bir şey işteee...

Kardeş şirketten arkadaşım Batuhan Belik'in Electronic Metal grubu "İçdirenç" her cuma Factory'de çalıyor buradan da belirteyim :) Ben gittim sevdim siz de sevin istedim :)

Adobe AIR'dan bu aralar biraz uzaklaştım. Çok ilginç bir olayla karşılaştım. AIR dosyalarını bir server'a koyduğumuz zaman ve bu dosyayı download etmeye çalıştığımız zaman dosyanın uzantısı otomatik olarak .zip oluyor. Bu nasıl iştir anlamadım zip'i açtığımızda air'in içindeki dosyalar görünüyor uzantısını AIR yaptığımızda da kuruluyor falan accaip accaip olaylar oluyor :)

www.cadi.com.tr adresinden cadi AIR programını indirerek AIR deneyimine başlayabilirsiniz :) Bu arada ebay gayet güzel bir AIR uygulaması yazmış buyrun bakın :) http://desktop.ebay.com/

Chelsa haketmediği halde Fenerbahçe'yi 2-0 yenip yoluna devam ediyor biz de sinirli yorumlarımızdan başka birşey yapamıyoruz. Yani Chelsea çatır çatır oynasa 4-0, 5-0 gibi bir skorla ayrılsa bu kadar koymaz. Derim adamlar gerçek Chelsea'yi gösterdi yapacak bir şey yok lakin hem b.k gibi oynayıp hem de turu geçmeleri insanın içine dokunuyor.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz