Genel, Kişisel, Komik, Resim

Güzel Şeyler :)

14.04.2008

Öncelikle 90'lı yılların hitlerinden biri olan Stereogram (yani şaşı bak şaşır :)) örneklerinden bikaç tane koyuyorum ki bloga olan ilgi artsın :) Aslında her gün 1 tane koyacam desem artar hakkaten ilgi :D Yalnız bir dönem hakkaten çılgınlığı vardı bu olayın bütün dergilerde falan şaşı bak şaşır resimleri vardı. Ben de baya bir takip ederdim gördükçe coşardım teknolojiye hayran kalırdım :) Hatta teyzemler kocaman bir stereogram almışlardı çerçeveletip asmışlardı duvara ve benim ilk gördüğüm stereogramlardandı. Baya zor çözmüştüm içinde bir kedi iki tane de yavru kedi varidi.

Şu Dövmeyi halen yaptıramadım aklımda da kaldı :) Benim asıl olarak dövme yaptıracak birini daha bulup yanında gitmem lazım yalnız olmuyor bu işler :)

Güzel programlar edindim sizinle de paylaşayım.
mmm : windows'da dosyaların üzerinde sağ mouse'a bastığınızda gelen menuyu ayarlamanızı sağlıyor.
File Renamer : Birsürü dosyanın adını bir anda değiştirmeye yarıyor.
Ashampoo Winoptimizer : bu zaten bilinen bir program windows için ince performans ayarları yapmanızı sağlıyor.

Bu arada Sothink SWF Decompiler'in 4 versionunu çektim kurdum. Adamlar Actionscript 3.0'ı da çatır çatır decompile etmeyi başarmışlar tabii bu benim baya işime yarayacak bir olay :)

IBM de Office programı işine girmiş. http://symphony.lotus.com/software/lotus/symphony/home.jspa adresinden IBM Lotus'u inceleyebilenzi. Şu anda Beta4 versionu bulunmakta.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz