Genel, Kişisel

Elektrik kesintisi

17.04.2008

Efenim dün akşam 18:30 gibi şirketimizde elektrikler kesilmişti millet dağılmıştı ama bunun bugün gündüz vakti kesilecek elektriğin habercisi olduğunu hiç düşünmemiştim :)

Bugün saat 10:30 - 11:00 arası elektrikler kesildiğinde ilk başta tedirgin oldum acaba elektrik kesintileri yeniden mi başlıyor diye... sonra bu tedirginlik yerini keyfe ve eğlenceye bıraktı çünkü işyerinden arkadaşlarla çıktık taksime bowling oynamaya gittik :D Taksim herzamanki gibi çok kalabalıktı ve ben merak ettim bu kadar insan ne yapıyor günün saatinde burada diye ama İstanbul'da bu tür soruların bir cevabı yok ne yazık ki :) Mesela "günün bu saatinde bu trafik ne iş?" diye de soramassınız İstanbul'da :)

Bowling'i uzun zamandır oynamıyordum ama kısa sürede kendime geldim ve İzzet kardeşimle girdiğimiz büyük çekişmenin sonunda onun yaptığı hata ile şampiyonluğa ulaştım :) İzzet bir nevi penaltı kaçırmış gibi oldu son atışında hepsini devirse beni geçecekti ama tam ortasından devirip iki tarafta lobutlar bıraktı ve çok zor bir atışın sonunda tek lobut ayakta kaldı ve yetişemedi :) Kendisi sakat sakat oynadığı halde bu başarıyı elde ettiği için kendisini kutluyorum :)

İşte efenim ondan sonra da biraz dolandık arkadaşlarla ve "Ara Cafe" de bir yemek yedikten sonra saat 16:30 - 17:00 arası elektrikler geri geldi ve şirketten çağırdılar. Lakin şirket dağıldı toplanmaz artık modunda doğrudürüst bir iş yapılamadı ne yazık ki :) İnsanlar tatil moduna girmiş zaten anında. Hepsini toparlamak da mümkün olmadı :)

Yalnız elektrik kesintisinin nedeni gayet acı bir durum. Cevahir'in arka tarafında bulunan Trafo'da patlama meydana gelmiş ve bakım yapan 3 çalışan ağır şekilde yaralanmış. Bize gelen ilk haberlerde 3 ölü çok sayıda yaralı denmişti ama neyseki bu şekilde bitmiş. Yaralıların da en iyi şekilde kurtulmalarını umut ediyorum.

Bunları da Oku, Sorucam

1 Yorum

  • Reply izzet 18.04.2008 at 05:46

    önümüzdeki maçlara bakıyoruz :) haftaya sanalcafe organizasyonun da (toplantı değil:D) görüşmek üzere :) alacağım labutunu emreee.

  • Yorum Yaz