Müzik

Rock’n Coke VS Wacken

17.04.2008

Nasıl karşılaştırma ama :) Barcelona - Antalyaspor karşılaştırması gibi... :)

Bu sene Rock'n Coke'un iptal edildiğini bilenleriniz vardır. Adam ayarlayamamışlar bu sene neden acaba? :) Sen Within Temptation gibi bir grubu getirip alt kadro gibi sahneye çıkarırsan sonucu bu olur yawrukuş :) Özellikle Ceza gibi adamı çıkartırsan "Rock" temalı bir etkinliğe millet kıçıyla seyreder olanı biteni. Neden her işi "Türk İşi" dedirtecek şekilde çözüyoruz bilemiyorum ben bu durumu. Yalnız bizim bu etkinliklere giden insanımızda da suç var Ceza çıkıosa ortamı terkedeceksin abi ritim tutmayacaksın. Ceza'nın çalacağı yer var Pentagram'ın çalacağı yer var. Sen pirim verirsen adam Pop'n Coke da yapar Rap'n Coke da :D

Bir de bu sene Almanya'daki Wacken organizasyonuna bakıyoruz ki her sene süper olan organizasyon bu sene Superman olmuş ve biletleri şimdiden tükenmiş. Organizasyonun listesine bir bakar mısınız?

Öncelikle Iron Maiden... zaten tükenmenin temel nedeni bu grup :) bunun dışında ben bildiğim ve hastası olduğum diğer grupları yazıyorum.

- As I Lay Dying
- Avantasia
- Axel Rudi Pell
- Axxis
- Children Of Bodom
- Crematory (oooy oy!) :)
- Ensiferium
- Killswitch Engage
- Kreator
- Leaves Eyes
- Lordi
- Nightwish
- Primordial (ooof of 2)
- Sonata Arctica

bu kadar adamdan birini getirsen kaçırmıyorum zaten ülkeye ve adamlar bunların hepsini birarada sunuyor. Amorphis geçen sene çıkmasaydı bu sene çıkardı heralde onlar eksik bi.

Ceza artık son anda Wacken'e katılır oradan Almanca küfürler eder Kıraç'a :D

hey allaam ya :D

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz