Genel, Kişisel

İşte Hayat :)

12.06.2008

"Draconian - She Dies" şarkısını edinin süper...

Darkseed tüm hızıyla devam :)

Netbeans 6.1 Multilanguage çıktı ne artısı var bilmiyorum ama edinin veya edinmeyin umrumda değil :) Bu arada 6.1 için birsürü update çıkmış onları da çekin adamın asabını bozmayın :)

Laptop evde yatıyor uzun zamandır kullanmıyorum isteyen varsa satayım :) Şaka şaka satmam benim işimi çok iyi görüyor kerata yarın şirkete getireyim de updatelerini yapayım.

Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine Painkiller oyununu çekiyorum kan vahşet bekle beni!

İşyerindeki makinemde MSN 8.1 var ve yükseltemiyorum hata veriyor. MSN yükseltme zorunlu hale geldiği zaman Trillian kullanmaya başlayacağım sanırım.

Manowar'ı seviyorum :)

www.cadi.com.tr adresine girip sayfalar nasıl geliyor bir test yapın da bana bildirin ya yavaş diolar server güçlensin diyorum... güçlendi hala yavaş diolar... bizde hızlı diyen bir server tarafı falan da var dertliyim :) Ben yaptım tabi canım altyapısını zorunuza gitmesin :)

Du bakiim başka neler oldu... Haftasonu da gezdim tozdum Taksim'de başka bir şey yapmadım. "21" isimli filme gittim güzel işlemişler ama sonu falan tahmin edilebilir basit bir filmdi isteyen izlesin. Ben mi verecem parasını ulen izlersen izle banane! :)

Bir de ufak hikaye anlatayım dün başımdan geçen :
Krokiller'a bir şey yaptırmam gerekiyordu bilgisayardan (o antalyada ben istanbuldayım) aradım telefonla "hadi" dedim yapalım. "Abi makineyi açayım 5 dakika sonra ara" dedi "oki doki" dedim kapattım. Sonra zaman geçsin diye şınav çektim 65 adet (zorunuza gitmesin :)) haliyle nefes nefese kaldım. Aradım hemen akabinde dedim "açtın mı makineyi?"... "açtım abi" dedi. Anlatıyorum işte ben şuraya gireceksin bunu yazacaksın falan ama hala nefes nefeseyim şınavdan. Kroki muhabbetin ortasında dedi "abi sen napıosun?". Ben de farkında değilim nefes nefese olduğumun hergün şınav olayını yaptığımdan "ne oldu ki?" dedim.  "Sesin Sevişiyor gibi" dedi böyle hafif kısıkça bir sesle ve ben koptum o anda :))) En çok o sesin hafif kısılmasına böyle "aramızda kalsın" havasına güldüm ama :)))

Bunları da Oku, Sorucam

3 Yorum

  • Reply adrecan 18.06.2008 at 21:40

    ebo benimle de şınav çektikten sonra ara :D ajahsdkasdh

  • Reply ebocan 18.06.2008 at 21:41

    mekik çektikten sonra banyodan arıcam seni :D

  • Reply adrecan 18.06.2008 at 21:59

    ahahahaah, ara bebeğim kajhdkdhakjsdhasd

  • Yorum Yaz