Genel, Kişisel

Gellişmeler

21.06.2008

Sabahtan Facebook kapalıydı 1 saat kadar açılmadı çok ağladım çok hüzünlendim :))) Friends For Sale'i özlüyorum anlıyor musunuz? :) Bugün yine kapıştık insanlar için :))

ASUS IEEE model laptoplara hasta oldum. Tam istediğim boyutlarda istediğin yere taşı mis gibi. Eğer MSI laptop'u almamış olsaydım bunu kesin alırdım ama işte kader :) MSI da küçük sayılan bir laptop olduğu için kıyamıyorum da onun yerine başka bir şey almaya :) Bu arada ASUS IEEE modellerinin bana hitap eden 20 giga versionu 700 YTL'e denk geliyor veremem o kadar para :) Yakında DELL firması da çıkaracakmış bu tarz bir ürün ve daha ucuz olacakmış bakalım heyecanla bekliyoruz :)

Krokiller'dan aldığım habere göre Vista'dan XP'e downgrade edenlerin sayısı artıyormuş :) Dell firması bu hizmeti vermiyormuş normalde ama o da başlamış artık. Vista Sucks! diyorum başka birşey demiyorum. Bir kere zaten çok güçlü olmayan laptoplarla beraber Vista verilmesi bence çok saçma. Boşu boşuna makinenin kaldıramayacağı bir işletim sistemi ile alıyorsunuz sonra küfür üzerine küfür :) Windows 7 Beta dolanmaya başlamış bu arada ortamlarda.

Akşam ailem Antalya'dan geliyorlar 2 hafta kadar benimleler çok mesudum :) Varsa Antalya'ya göndereceğiniz falan bişeyler beni bulun derim onlar gitmeden :)... şaka len size mi hizmet edecem götürtmem hiçbişey! :)

Haftaya ailem de buradayken eve internet alma projesini hayata geçirmeyi düşünüyorum. Bakalım hadi hayırlısı mı diyelim ne diyelim sen seç okuyucu :) Anket yapıcam :) - hakkaten len bu BlogEngine b.ku için anket var mı bakayım bir -

Lancia projesi için 10 günlük bir erteleme oldu ve bu beni çok rahatlattı. Oyunu biraz daha geç göreceksiniz ama daha güzel bir oyun göreceğiniz garanti :)

Öptüm şimdilik başka bir şey yok aklıma gelen bir şey olursa yazarım :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz