Oyun

LEGO Indiana Jones : The Original Adventures

04.07.2008

Lucasarts firmamızın canım firmamızın "LEGO Star Wars : The Original Trilogy" oyununu bilenler bilir harika zevkli süper ötesi komik bir oyundu :)

İşte Lego Indiana Jones da öyle bir oyun süper espiriler falan mutlaka oynanması gerekir. Star Wars bitirdiğim nadir oyunlardan biridir PSP'de ve zaman bulabilirsem Indiana Jones'u da bitireceğimdir mutlaka :) Oyunda ölmek hak hukuk falan yok zaten bir şekilde bitiriyorsunuz :) Oyunun çıkmadığı platform yok bu arada PlayStation 2, Xbox 360, Nintendo DS, Wii, PlayStation 3, PC, PSP neyde oynamak isterseniz artık. Ben tabii ki PSP'i tercih ediyorum helalinden :)

Oyundan da bahsedelim biraz. Efenim oyunumuzda LEGO tipinde Indiana Jones karakterleri ile oynuyorsunuz. Her karakterin belli özellikleri var ve bunları gerekli yerde kullanıp bölümleri geçmeniz gerekiyor. Oyun Indiana Jones filmlerindeki mekanlarda geçiyor ve filmlerde yapılan görevleri oyunda yapıyorsunuz ama oldukça komik bir biçimde işlenmiş bu görevler :) Bende her zamanki gibi orjinal versionu olan oyunu sizin de oynamanızı tavsiye ediyorum :) Yoo dostum yoo Easynews falan girmiyorum beeen! :) Torrent mi o da ne? :)))))

NOT : Ayrıca Disney'in filmden devşirme oyunu Wall-E'i de oynadım çok sikko bir oyun sakın almayın :)









Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz