Kişisel, Komik, Müzik

Nostalgia Remixes :)

08.07.2008

"İkilemdeyim Doktor" şarkısının şoku daha geçmemişken "bir de bunu dinleyin" sloganımızla beraber şu eski şarkıları da beğeninize sunmaktan gurur duyarım :)

Tekno isimli şarkı dönemin ünlü bir tekno müziğinin üzerine kaydettiğimiz seslerimizin (kuzenim Deniz ve ben) hızlandırılmış biçimde (like Chipmunks :)) çalınmasından ibaret bir şarkıdır. Harikadır muhteşemdir :) Özellikle sonundaki atak kısmına apayrı hastayımdır yerlere yatarım gülmekten :)

"Abuzettin" isimli şarkı yine kuzenim Deniz ile benim söylediğimiz. Sözlerini Deniz Aldemir'in yazdığı müziği anonim (amiga module) olan kürdiihicazkar makamında bir şarkıdır :)

"Ağzına Mıçayım Vahdet" isimli şarkımız ise yine o dönemde ünlü olan "Zalak Mahmut" isimli karikatür dergisi kahramanının bir macerasına gönderme yapan harika bir parçadır. Buradan açıklamaya çalışayım. Zalak Mahmut'un oğlu ağlaya ağlaya gelir ve "Baba baba hamza beni dövdü!" der. Mahmut da gider Hamza'ya sorar "lan saloz ne dövdün çocuğu!" diye ('saloz' lafına da hastaydık bu dönem :). Hamza'nın arabasına birsürü çivi çakılmıştır ve Hamza bağırır "Arabama çivi çakan çocuğun babası sen misin lan!" :))) Bir de Eko vardır aslında piskopat karakter bu karikatür serisinde :) Vahdet şarkılarının müzikleri Commodore 64 müzikleridir 2. şarkının müziği bir menejerlik oyunundandır İtalya Ligi menejerliği ama oyunun adını hatırlamıyorum lakin oyunun müziğini çok severdim.

Tekno :

Abuzettin :

Vahdet - 1 :

Vahdet - 2 :

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz