Genel, İşletim Sistemi, Kişisel, Müzik

Ebolax Antalya’dan Bildiriyor :)

18.08.2008

Hacı daha yanmadım yaa denize de doorudürüst gitmedim nasıl tatil bu böyle :) sıcaklar devam ediyor ve ben senin için kavruluyorum cennet gözlüm :)))))

Bak Vista ve XP için Blueray disk yazma özelliği geliyormuş ne gerek varsa :) Kururum Nero'mu herbişeyi yazar anasını satiim uğraştığıma değmez :) Daha blueray yaygınlaşacak da falan da filan uzun zaman var :)

Windows Vista'nın b.k gibi bir sürü yorum almasının üzerine yeni çıkaracağı Windows 7 için bir blog oluşturmuş ve buradan sistemi geliştiren mühendislerin kullanıcılar ile fikir alışverişinde bulunabilmesini sağlamış. http://blogs.msdn.com/e7/ adresinden çılgınlar gibi inceleyebilirsiniz :)

U2 grubunun solisti Bono yeni çıkacak albümden bazı şarkıların internete sızmasından sorumlu tutulmuş. Şarkıları evinde yüksek sesle dinlerken oradan geçen bir vatandaş sesleri kaydedip internete çakmış :) Muhtemelen leş gibi kalite olmuştur ama dinleyen dinledi Bono Efendiii :) Youtube kaldırmış şarkıların olduğu videoları. Ulen bu arada Youtube'a dava açılacaktı telif haklarının a.q. sunuz deyi ne oldu o dava? :))

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz