Genel, İnternet, Kişisel, Oyun, Resim

İşler Ulean! İşşş! :)

01.09.2008

Hacılara bol selam :) İşler güçler yüzünden bir türlü yazacak bulamadım. Bu yazıyı da ince bir zaman diliminde yazıyorum walla hayat zor :) Anadolu Sağlık Merkezi sevmiyorum seni!!! :)

Google'ın açık kaynak kodlu mobil işletim sistemi Android ilk olarak "HTC Dream" isimli bir cihazda kullanılacak ve ilk fotoğraflar sızmış internet alemlerine.

Microsoft "Page Up" ve "Page Down" tuşlarının patentini almış ula? :) 2005 yılında başvurmuşlar anca şimdi alabilmişler. Sanırım artık klavye üreticileri bu tuşları koyabilmek için para vermek zorunda kalacak Microsoft'a... ulan ne işe yarayacak bu patent! :)))

Internet Explorer Beta 2 denemek isteyenler http://www.microsoft.com/windows/internet-explorer/beta/worldwide-sites.aspx adresinden faydalanabilirler. Firefox 3'ün aynısı olmuş diolar ben de bi çekip deniyim ula :) hmmm XP için Service Pack 3 gerekiomuş olmadı bak bu :)

Ulen ben diyordum Firefox'da flash içinde flv seyrederken sorun var bi mallaşıo diye de Krokiller inanmıyordu. Hoş son zamanlarda bende de sorun görünmüyor ama millet dertli bu konudan. Mozilla "Adobe düzeltsin" diyormuş Adobe da "Mozilla düzeltsin"... :) Flash Player 10 tavsiye ediliyor ama bazı siteler 10'u 8'den daha düşük bir version olarak görüyorlarmış. Salak bir olay işte :)

Max Payne'in filmini çekmişler hepimize hayırlı uğurlu olsun :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz