Genel, İnternet, Programlama, Sinema

Firefox… kuuur!

22.10.2008

Efendim firefox'u çılgın add-on'larla kullanan örneğin Krokiller gibi birsürü insan mevcut biliyorum ama benim özellikle işim dahilinde kullandığım birkaç add-on var onları söylemeden geçemeyeceğim :)

DownloadHelper : sayfada olan video dosyalarını müzik dosyalarını falan cayır cayır alıyor makinenize süper bir add-on :)
Embedded Objects : Bakın bu yenice Firefox 3 altyapısına göre ayarlandı. İşimden dolayı sayfada yer alan swf dosyalarını bilgisayarıma çekmem gerekiyor ve her seferinde kaynak kodundan bulayım falan çok zor oluyordu. Bu add-on ile gelsin embedded ne kadar object varsa :)
FoxyProxy : Artık Türkiye'de proxy olmadan yaşanmıyor biliyorsunuz 2 siteden biri engelli durumda :)
FlashGot : Download programı olarak vazgeçemediğim Flashget'i download yöneticisi olarak kullanabilmemi sağlayan cici add-on :)

Bu kadar kullanıyorum evet ben açgözlü biri değilim :)

Devam edelim biraz daha bakalım... Başta Netbeans olmak üzere diğer IDE'lerin hiçbirinin yeni versiyonları çıkmıyor bu ara. Adamlar soğudu demek ki işten :) Netbeans çıksın artık diye bekliyorum yalnız özel olarak kaç zaman oldu hala beta aşamasında acaba bir sorun mu çıktı demeden duramıyor insan :)

"Ultimate Avengers I - II" ve "Next Avengers - Heroes Of Tomorrow" animasyon filmlerini çektim hastasıyım Marvel'in :) Bir Kaptan America olsun bir Demir Adam olsun hepsi bir arada e daha ne olsun :) Adamlar güzel de animasyon yapmışlar kendilerine tebriklerimi fışkırtıyorum buradan :)

Oha oha İngiltere'de olan olaya bakın...34 yaşındaki Wayne Forrester isimli adam, ayrı yaşamaya başladığı eski
eşi Facebook'taki medeni halini "Bekar" olarak ayarlayıp profilinde
"erkeklerle tanışmak istediğini" belirtince, eski evine gidip karısını yatağında öldürmüş! Anaaa ne manyak insanlar var olm. Müebbet ile yargılanıyormuş adam hadi bakalım.

Buyrun adamlar Flash oyunu yapma aşamalarını mis gibi açıklamışlar Flash'cılar yararlansın :) http://www.kongregate.com/labs

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz