Oyun

PRO-EVO Editing Studio 2009

17.11.2008

Herkeslere iyi haftalar :)

PES 2009'u özelleştirmek isteyenler buraya! :) Birşeyi kabul etmek lazım PES 2009'da oyuncu yaratmak yüzüyle ilgili detayları falan ayarlamak eywallah çok güzel yapılmış lakin oyuncu transferleri gibi kısımlar hiç kullanıcı dostu değil. Diyelim ki bir milli takımdan oyuncu alıyorsunuz takımınıza. Oyuncuyu aldıktan sonra tekrar başka bir oyuncu almak istediğinizde hop lig seçme kısmına geliyor yani en son oyuncu aldığınız takım gelmiyor pratik olarak. E böyle olunca uğraş dur kıl yün :)

Artık elinizde transfer, oyuncu isimlerini değiştirme, saha isimlerini değiştirme, lig isimlerini değiştirme falan filan birsürü iş için kullanabileceğiniz harika bir editör var :) Buyrun buradan yakın :

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=33176

Hemen belirteyim programın düzgün çalışabilmesi için "ocx" klasörü içinde bulunan "clickhere.bat" dosyasını çalıştırmalısınız bir kereliğine.

Hazır konu açılmışken oyun hakkında bir iki şey daha söyliim. Oyun iyi hoş güzel buna bir lafım yok lakin bana göre PES 6'dan daha güzel değil. Aslında PES 6'yı hiç bırakmazdım ama artık oyun bana çok kolay geliyor zayıf bir takımla bile her takımı indiriyorum :) PES 2009 bu yönde güzel. Eğer karşınızdaki takım güçlüyse sizi zorluyorlar ve (bazen salak durumlarda da olsa) gol buluyorlar. Beni en çok sinir eden kısım oyunun pas sistemi. Bu pas sistemini kim bu hale getirdiyse kafasına sçiim afedersiniz. İleride adamım var pas atıcam basıyorum hop! arkadaki alakasız adama veriyor pası! Bazen bu salak pası kesiyor adamlar gidiyor gol atıyorlar benim de cinler tepeme çıkıyor :) Bir de bazı animasyonlar gereksiz uzun tutulmuş. Adamlar sırf hareketle ilgili animasyon bitsin diye bekliyorlar. Mesela biri sizden topu almak için dengenizi bozuyor bi yalpalıyorsunuz ve yalpalama animasyonunun sonunda bir saniyelik falan bir durma oluyor o esnada adam mal gibi bekliyor karşıdaki adam da topu alıyor gidiyor gıcık oluyorsunuz. Hele dün başıma gelen bir durum var ki akıllara zarar. Penaltı kullandım adam topa vurdu kaleci kurtardı ve top tekrar penaltıyı kullanan adamımın önüne geldi. Basıyorum basıyorum vurmuyor kale bomboş kaleci yerde. Penaltıyı kullandıktan sonra bi mallık geldi adamın üzerine öyle bekledi adamlar da topu ayağımdan aldılar. Ben küfretmeyeyim de kimler etsin a okuyucular :)))

Şöyle PES 6'nın motorunu kullanıp daha zor bir oyun yapsalar ne sevinecem walla :)

Bunları da Oku, Sorucam

2 Yorum

  • Reply adrecan 19.11.2008 at 21:43

    Ama kuzum… siz çok dolmuşsunuz….

  • Reply ebocan 19.11.2008 at 21:54

    walla ya ne yazmışım :)

  • Yorum Yaz