Eskiler, Kişisel, Oyun

Arcade Forever ooolm :)

16.03.2009

Hacı evet yaptık bu çılgınlığı ve cumartesi günü Ati ile Funcity denen atariciye gittik :)))

Gidişimiz baya bir komedi oldu ama. "Eski postanenin yanında" dediler bize tarif olarak biz de aradık bulduk yıkılmış postaneyi ama postane tam köşede kalıyor yani 2 tane yanı var :) Biz birinden girdik yok ortalıkta Funcity falan ama soramıyoruz da "Funcity nerede?" diye utancımızdan :))) Sonra diğer yanına geçtik yürürken bir restoranın görevlisine daha postaneyi sorduk adam zerre laf etmeden eliyle işaret etti Kurtlar Vadisi tadında :) Giderken kafamı kaldırdım bakarken bir de gördüm FunCity! :) Cam bir girişi var ve ön tarafa çocukların binebileceği oyuncak arabalar falan koymuşlar rezalet! :D Dedik bişeyler yiyelim öyle gelelim bari :))) Gittik bir balık ekmek yaptık en soğanlısından sonra çılgınlar gibi koku salarken daldık mekana :)

Mekanın alt yani giriş katı çocuklara yönelik araba yarışı falan makineleri var. İkinci kat da tam klasik atarici olmuş birsürü arcade makinesi. 2. katta kendimizi evimizde hissettik oh yeah dedik yeri geldi aduuyeah! Mekanda klasik Street Fighter oyunlarından  olmaması ilginçti. King of Fighters 95 ve 97, Street Fighter EX-EX2, Rival School 2, Street Hoop, Final Fight falan filan vardı.

Biz açılışı Final Fight (Haggar yane) oyunuyla yaptık. Sodom'a kadar geldik tek jetonla 2 kişi sonra Sodom elimize verdi :) Ben sağ koldaydım biraz aşağı sorunu vardı. Sonra Rival School 2 : Project Justice oyununa daldı Ati ama leş gibi bir kol ve düğme olayı vardı. Ben bu yenilecekken sağ kola girdim sağ taraf baya güzeldi onunla takıldık çılgınlar gibi. Bir round Ati bir round ben falan derken Ati'nin telefon çaldı o konuşurken makine de benim elime verdi :)

Sonraaa King Of Fighters 95 kastık. Sol kol ileri doğru gitmiodu (sağ tarafa geçince de korunamıodu haliyle :) o yüzden rahat bir oyunla sağ kolda Ati'yi yumruk tekme manyağı yaptım :) Onunla biraz devam ettikten sonra King Of Fighters 97 yaptık ve kalan bütün jetonları bu oyunda karşılıklı oynayarak yedik.

Sonuç olarak süperior bir olaydı herkese tavsiye ediyorum. Yalnız yılların makineleri artık dayanmaz olmuş kollar düğmeler falan bozuk hep ve oyunların çoğunda grafik hataları falan var. Eserse bir daha yaparız bakalım hayırlısı :)))

Bunları da Oku, Sorucam

2 Yorum

  • Reply Erhan Adsan 16.03.2009 at 20:55

    Ben de geleyim de eline vereyim King of Fighters’da..

  • Reply ebolax 16.03.2009 at 20:56

    Erhan olm aklını alırım senin :) Street Hoop kasarız :)

  • Yorum Yaz