Müzik

Native Instruments Guitar Rig 3

25.07.2009

Hacılar çok mutlu sevindirik bir haldeyim şu anda :))) Sonunda FL Studio'da istediğim distortion efektlerini yapabilen bir plugin buldum!!! :))

Efendim pluginimizin ismi "Guitar Rig" ve bende 3.2.1 versiyonu kurulmuş durumda. 3.0.1 versiyonunu kurup 3.2.1 update ile yükselttim.... efendim? Tabii ki satın aldım adamım! :)))) Lütfen siz de satın alınız yaaane :)

Program aslında gitarınızı bağlayıp istediğiniz efektleri vermeniz için yapılmış ama VST desteği olduğu için FL Studio içinden gönderdiğiniz seslere de efekt verebiliyor. Ben başlangıçta enstruman olarak kullanılacak zannettim bu uğraştım uğraştım olmadı meğer efektlerin içinde kullanmamız gerekiyormuş. FL Studio Slayer pluginine bu efekti bir veriyorsunuz aklınız duruyor muhteşem şeyler var. Aşağıda paylaştığım denememi bulabileceksiniz zaten ;) Ayrıca "Syntox" isimli bu parçayı http://www.last.fm/music/ebolax adresinde "Singles Of The Truth" albümünde de bulabilirsiniz :) Tabii parçada Reason drum seti kullandığımı da belirtmek lazım.

Bunları da Oku, Sorucam

1 Yorum

  • Reply deathburger 26.07.2009 at 07:25

    gayet güzel

  • Yorum Yaz