Kişisel, Oyun

Çılgın Olaylar Oldu

18.11.2009

Hacılar selamlar ekmek arası salamlar :)

Dün uzuuun yıllardır yapamadığımız bir olayı yaptık ve yine uzuuun yıllardır bu kadar eğlenmemiştim :) Bilen bilir Krokiller kardeşim geçtiğimiz Pazar sabahı İstanbul'a iştirak etti :) Gelip biraz oturdu ki Ghostrider biraderimden gelen kahvaltı çağrısına cevap verdik ve Beşiktaş'a gittik kahvaltı ettik hepberaber. Ondan sonra Ghostrider'ın eve geçtik soyunduk... yok yok konu karıştı :))) Gittik eve PS3'de "Uncharted 2" oynadık ama ondan önce biraz "Super Stardust" oyununa falan baktık ki baya baya eğlenceliyrdi. Oyun eski Amiga oyununun PS3 için HD Remake'i lakin eski oyunu hiç aratmıyor süper yapmış adamlar adı gibi.

"Uncharted 2" oyunu için de birüsürü olumlu şey duymuştum ve sonuna kadar hakediyormuş oyun onu öğrendim. Grafiksel detaylar aşmış durumda ve oyun baya baya eğlenceli. PS3 sahibi olan herkesin alması gereken bir oyun ;) Ghostrider biraderimde 2 adet olan "Killzone 2" oyunlarından birini 40 TL'e kapatmışım ki oh yeah! :)) Lakin kötü bir haber de aldım bunun yanında. Meğer shopto.net'den aldığımız oyunlara Amerika hesaplı PSN'den bişey satın aldığımızda çalışmıyormuş. Neden böyle oluyor çünküm shopto.net'den aldığımız oyunlar İngiltere'den yani 2. bölgeden ama Amerika'dan gelen Add-on 1. bölgeye ait ve bu yüzden satın aldığımız add-on'lar çalışmıyor (free add-on'ların nereden çekildiği önemli değil). Kredi kartı olayını da yalnız Amerika PSN'e tanıtabildiğimiz için de fucking bullshit oluyor.

Neyse hacılar gel gelelim dün geceye. Dün gece ArtDJ kardeşim de bize geldi ve muhabbetin dibine vurduk :) Gelirken benden çarptığı oyunları da geri getirmiş sağolsun bir de yanında önceki gün aldığı Tekken 6'yı getirmiş coştukca coştuk :)) Eve gittiğimde Krokiller açmış Killzone 2'i şovunu yapıyordu dedik kapat da bi Tekken atak :) Geçtik Tekken'e ben birgüzel dayağımı yedim oturdum :)) Zaten oyun tarzım değildi geceye sinirle başlamak için birebir oldu :))) Tekken hakkında bişeyler söylemek gerekirse oyunda grafik açısından hiiiç bib.k yapmamışlar. Tekken 5'in grafiklerinden hallice olmuş işte texture'ları falan biraz geliştirmişler o kadar. Oynanabilirlik konusunda da oyun baya bi değişmiş diyorlardı ama adamlar o kadar da değiştirmemiş. Belki de gerçek profesyonelleri anlar değişikliği diyecem ama bizimkiler kadar oynamış adam da az bulunur onlar da oynanabilirliği o kadar farklı bulmadı. Tekken'den sonra açtık Krokiller'ın tavsiyesi üzerine aldığım "Invincible Tiger" oyununu ve eğlence asıl o zaman başladı. Oyun teee Commodore 64'deki "Bruce Lee" oyunu tadında eğlencenin dibine vurmuş bir oyun. 2 kişi aynı anda oynanabiliyor ve oyunda son 2 bölüm kalmıştı Krokiller'la geçemediğimiz o bölümleri oynayıp bitirelim dedik. Sondan bir önceki bölümü zorlanmadan bitirdik ve geldik son bölüme. Hacı Allah seni inandırsın son bölümü geçene kadar minimum 3 saat harcamışızdır :))) Tamam oyun çok zor bir oyun ama biz eğlence olsun diye kendimizden geçtik gittik falan (hatta ben bi kere Krokiller'ı kapıya sıkıştırıp öldürdüm :))) oyunu bitirene kadar canımız çıktı bildiğin :) Birbirimize b.k atarak, gülerek eğlenerek bir şekilde bitirdik oyunu ondan sonra Trine'a geçtik :)

Trine oyunundan daha önce bahsetmiştim bilmeyenler bulsun yazıyı okusun :) Aynı anda 3 kişi oyananabiliyor oyun ve bir kişi Büyücü, bir kişi Savaşçı ve bir kişi de Hırsız oluyor. Allahım bir oyunda bu kadar mı eğlenilir? Ayılar gibi gülüyoruz saçma saçma ölümler, birbirine hiç yardım etmemeler, destek olmadığımız gibi resmen engel olmalar falan gece 3'e kadar hayvanlar gibi oynadık oyunu. Parasının hakkını verdi orası kesin :))

Gece 3 dedik ben dedim yarın iş var güç var hadi bana müsade gittim yattım. Bizim ikili hala muhabbet ve Tekken olayındaydı kaçta yattılar bilmiyorum ama sabahj ossura ossura uyuyorlardı :))

Hadi öptüm heryerlerinizi :)

Bunları da Oku, Sorucam

1 Yorum

  • Reply Krokiller 23.11.2009 at 13:26

    Valla ne yalan söyleyeyim yıllar olmuş bu kadar eğlenip dostlarla vakit geçirmeyeli. Ebolax’ıma burdan tekrar teşekkürlerimi arz eder üpering.

  • Yorum Yaz