Oyun

Spiderman : Shattered Dimensions Acaip

01.04.2010

Dün Krokiller kardeşim de gönderdi bu oyunun haberini ama bugün de yahoyt'da okuyunca bari yazayım dedim :) Her zamanki gibi haberimizi aynen yapıştırıyoruz :

Xbox 360 için, Activision ve Beenox tarafından geliştirilen yeni Spiderman oyunu Shattered Dimensions, özellikle serinin müdavimleri arasında tartışma yaratmaya aday. Yapımda dört farklı Spiderman'ı kontrol edebiliyorsunuz ve bunların arasında hırsızı da, katili de mevcut. Oyun, sonbahar aylarında raflardaki yerini alacak.

Shattered Dimensions'da, "Tablet of Order And Chaos" ismindeki tılsım kırılmış ve dört farklı boyut oluşmuştur. Ne var ki, eğer gerçeklik kırılmaya devam ederse evrenden geriye bir şey kalmayacaktır. İyi veya kötü Spiderman'lar, dört parçayı bir araya getirmek zorundadır.

Bu farklı boyutlarda geçen çeşit çeşit Spiderman olayına aşırı derecede kıl bir insanım. Bütün olayın büyüsünün içine ediyor çünkü. Hayır bir b.k yedin çeşit çeşit yaptın madem neden bu dünyaları birleştirme çabası içine giriyorsun? Güzel güzel ayrı şekilde takılsınlar işte. Neyse sinirlendim parçalarım bu interneti! :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz