İnternet, Kişisel, Müzik

Çıldırttı!

19.07.2010

Abicim 2 gün önce internette bir şarkı ararken şu aşağıdaki adrese denk geldim :

http://www.arabuldinle.com/muzik/Wp2o_d9Xz9I/Pandoras-Box-dinle.html

Adamlar bi filmin sesleri eşliğinde (aslında buradaki bir video) bir şarkı koymuşlar. Ulen şarkıyı acaip sevdim hastası oldum! "Pandoras Box" yazıyor sayfanın üzerinde öyle birsürü arama yaptım ama yok hacı Pandora'yla alakası yok şarkının. Sözlerinden yola çıkayım diyorum new-age olduğundan anlaşılmıyor ve araya birsürü film sesi giriyor. Çektim video dosyasını "State's Evidence" isminde 2006 yılında çekilmiş uyduruk bir film görüntüleri. Öyle arattım yok yok yok!

Şarkının sözlerini anlamaya çalışırken "the king to this place" diyor demiştim ve aramaları bunun merkezinde yapmıştım ama bulamıyordum. Biraz önce "ulen acaba key mi diyor ırıspı" dedim ve öyle arattım... bingo!!! :)))

"Azam Ali  -  The Cold Black Key" şarkısı olduğu ortaya çıktı! Bu şarkının olduğu albüm de ilginçmiş "Neil Gaiman - Where's Neil When You Need Him" diye 2006 çıkışlı bir albüm. Dikkat ettiyseniz film de 2006 çıkışlıydı ama o kadar ilişki olacağını kimse düşünmez sanırım :))

Sonuç olarak geliyor şu anda albüm Rapidshare'den... ehm yani satın aldım Amazon'dan demek istedim :))) Yalnız hayatımda birşeyi bu kadar aradığımı hatırlamam gerçekten çıldırttı beni :) Yukarıdaki linkten dinleyin mutlaka çok güzel bir parça.

Sözlerinin girişini de yazayım bari :)

The key to this place
Is a cold you know
The real dispelled
Into the world you know
Doubt, tasted, you fall in
Down you sink
Into her deep devour

Edit : Azam Ali hatunmuş laaan ben de şarkının bestecisi başka söyleyen başka sanmıştım :)) şarkıyı dinlemek için şu linki kullanabilirsiniz :
http://www.esnips.com/doc/8665667b-fe51-4ec5-bd1a-49266844447f/azam-ali---the-cold-black-key

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz