Müzik

Throes Of Dawn

08.08.2010

Hacılar bu sene çıkmış olan "The Great Fleet of Echoes" albümü ile tanıdığım Throes Of Dawn diye bir grup var ve bu albümü "alan geberiyor" tabiri caizse :)) (Bu espiriyi anlayan Antalyalı arkadaşların dışında kalan kişiler için üzülüyorum yalnızca) Diğer bir deyişle albüm süper ötesi mutlaka ve mutlaka dinleyin diyorum. Çok sağlam Progressive kasmış adamlar.

İşte bu albümden yola çıkarak dedim ki bu adamların eski albümlerini de edinelim güzelleşelim. Araştırmalarım sonucunda Torrent isimli bir dükkanda bütün albümlerini buldum ve satın aldım :))... Hacı bir de ne göreyim (dinleyeyim yani) bu adamların eski albümleri bildiğin Black Metal! tamam melodileri yine sağlam ama vokal scream'den başka birşey söylemiyor! Bu yukarı parağrafta bahsettiğim albümün yanından geçmez şarkılar adamlar nasıl olmuş da bu kadar tarz değiştirmişler aklım ermedi açıkçası ama çok çok iyi olmuş yeni tarzları bir gerçek :)

Yalnız 2005 yılında çıkardıkları "Quicksilver Clouds" albümleri ile geçişin sinyallerini vermişler. Bu albümde de scream vocal kullanılsa da melodiler ve gayet güzel kullanılan clean vokaller geleceğin habercisiymiş bariz bir şekilde. Winamp bu albümün tipine "Mainstream Metal" diyor biz de öyle diyelim madem. Bu albümü de edinmenizi şiddetle tavsiye ederim çok tatlı melodik bölümler içeriyor herşey tadında kullanılmış.

Sonuç olarak Throes Of Dawn hastasıyız onu derim onu söylerim. Siz de dinleyince hasta olacaksınız garanti verilir :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz