Oyun, Sinema

Tekken’i Seyrettim Olm

22.08.2010

Yaptım bi hata ve Tekken filmini seyrettim ama sonuna kadar dayanamadım itiraf ediyorum :) Ya bu oyun filmlerini herşey hazır olduğu halde neden bu kadar kötü yapıyorlar anlamıyorum ben. Tamam Chun-li filmini geçemez kötülükte ama Van Damme'in Street Fighter'ıyla yarışır açık konuşiim :)))

Bir kere herşeyden önce casting berbat. Karakterlerin hiçbiri oyundaki gibi değil ve bu yüzden insan bi soğuyor hemen filmden. Filmin baş karakteri Jin Kazama bildiğin tıfıl bi japon eleman bundan olsa olsa Xiaoyu olur be :))) Konu desen çok boş ve benim adamım olan Heihachi makyajdan dolayı çok komik duruyor :)))

Hacılar bunca kötülüğün üzerine bir de altyazı bildiğin bir apaçi çevirisiydi bir b.k anlamadım (anlaşılacak birşey de yoktu ya). Bildiğin idiot çevirisiydi abi cümle yapısı diye bişey yok google translate'e koysan bu kadar çevirir yani (belki de öyle yapmıştır walla :))) Çeviri konusundaki en büyük bomba "Marshall Law" isminin "Marshall Kanunları" olarak çevirilmesi olmuş :))) Bazı yerlerde Jin yerine "Genie" falan yazılmış değişik yani :)))

Sonuç olarak seyretmeyin sakın bu filmi zamanınıza yazık diyorum :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz