Genel

Şşşş Kıyamet Geliomuş Olm!

12.05.2011

Evangelistler'in yaptığı hesaba göre 21 Mayıs’ta kıyamet kopacakmış. Aynen araklayalım haberi :

Amerikalı aşırı dinci bir Protestan grup ülkenin belli başlı kentlerinde günlerdir düzenledikleri kampanyada insanları “hesap gününe hazırlık yapmaya” çağırıyor çünkü onlara göre kıyamet gününe sadece 9 gün kaldı. 

İncil üzerinde karmaşık bir hesaplama yapan gruba göre kıyamet, Nuh Tufanı’nın 7 binci yıldönümü olan 21 Mayıs 2011’de kopacak. 

Amerika çapında 66 radyo istasyonuna da sahip olan grup radyo propagandası dışında, üyelerine sarı tişörtler giyip insanlara “Haberiniz var mı? Dünyanın sonu çok yakın” yazan broşürler dağıtarak dikkat çekmeye çalışıyor. 

Grubun liderlerinden Tom Evans’a göre “İsrail’in 1948’de kurulması, kiliselerin İncil’in doğru yorumundan sapması ve homoseksüellik gibi ahlaksızlıkların artması zaten kıyametin habercisiydi”. 

Pew araştırma şirketinin geçen yıl yaptığı bir ankete göre Hıristiyan Amerikalıların yüzde 40’ı 40 yıl içinde kıyametin kopacağına inanıyor.

Hacı ne olur ne olmaz, şu hayatta ne yapmak istiyorsanız yapın derim ben bu 9 gün içerisinde :) Hatta 8 gün kaldı artık :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz