Oyun, Video

Dirt Showdown

15.12.2011

Oooool Codemasters tam istediğim gibi bir oyun yapmış ya laaan! Bu Flatout, Motorstorm gibi oyunların tadında piçlikse piçlik itlikse itlik yapıp yarışabildiğiniz ve süper hasar modellemesi (Codemasters'a güvenirim bu konuda) ve oynanabilirlik olacağına inandığım bir oyun geliyor! İlgili haberi de çakalım :

Codemasters ödüllü DiRT serisinin aksiyon dolu yeni oyunu DiRT Showdown’ın 2012 Mayıs ayında Microsoft Xbox 360, PLAYSTATION 3 ve PC için piyasaya çıkacağını duyurdu.
 
DiRT Showdown’da oyuncular rekabet ve kapışma dolu yarışlarla dolu bir dünyaya adım atacaklar, kaos ve karmaşa dolu motorize turunda ‘Showdown’ finallerine katılmaya çalışacaklar.
 
Oyun Dirt 3 'ün devamı olmayıp üç kategoriden oluşuyor.

DiRT Showdown’un benzersiz Codemasters hissini koruyarak arcade yarışları alanına giriş yaptığının altını çizen Kıdemli Oyun Tasarımcısı Mike Chapman, “Oyuncular ister hızlarını arttırmak için nitro kullansın, ister rakiplerine çarpsın veya tehlikeli hareketler yapsın, DiRT Showdown’un yeni tutuş sistemi ve müthiş hasar motoru her bir etkinliğe inanılmaz bir heyecan katacak” dedi.

Bir de video çakalım :

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz