Spor

Ve NBA Başlar…

26.12.2011

Eveeet sonunda hasret bitti ve NBA'e kavuştuk. Dün akşam Türkiye saatiyle 19:00'da başlayan Boston Celtics - New York Knicks maçı ile gayet güzel bir giriş yaptık. Maçın son saniyelere kadar heyecanla sürmesi de olaya ayrı bir tat verdi ve maçın sonunda New York 2011-2012 NBA Sezonu'nun ilk galibi oldu (106 - 104 yendi).

Duyduğum kadarıyla NBA'in yayın haklarını D-Smart satın almış. Yani televizyondan seyretmek haram bize bu sene. Allahtan League Pass var da TV'e falan bağımlılığım yok. League Pass demişken dün geçtim başına maçın başlamasına 5 dakika kala gireyim hazır olsun dedim. Açtım Chrome'u yazdım adresi o ne?! Açılmıyor sayfa! Hacı ilk maç bitene kadar tamamen çökmüş vaziyetteydi sistem. Ayın 9'una kadar preview versiyonu (bedava) olduğu için milyonlarca kişi bindirmiş. Ben parasını ödediğim halde giremedim walla doğrudürüst. Bir zaman sonra NBA'den email geldi alternatif link gönderdiler seyredebilmek için. Eee millet aç tabi NBA'e bunca zaman sonra bir anda feci bindirdi server'lara :)

Bildiğiniz üzere kadrolarda değişiklikler oldu. NBA 2K12 oyununu güncel oynamak isteyenler hemen aşağıya tıklıyorlar ve oyunlarını güncelliyorlar :)

http://www.moddingway.com/news/4184.html

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz