İşletim Sistemi, Mobil

Samsung’dan Geri Adım

29.12.2011

Hacılar okuyanlar bilir geçenlerde Samsung'un Galaxy S'ler için Android 4.0 çıkarmayacağına dair bir açıklama yaptığını yazmıştım fakat gelen tepkiler Samsung'a geri adım attıracak gibi görünüyor. İşte haber :

Samsung'un "Android 4.0 güncellemesi olmayacak" açıklaması pek çok Galaxy S kullanıcısı tarafından öfkeyle karşılanmıştı. Neredeyse aynı özelliklere sahip Nexus S, Android 4.0 güncellemesini alırken Galaxy S'in 4.0'a yükseltilmemesi çok tepki çekmişti. Üstelik şu sıralar XDA forumlarında birden fazla Android 4.0 portu Galaxy S için hazır ve sorunsuz bir kullanım sunuyorlar.

Kore Haber Ajansı'nın geçtiği habere göre, çoğu internet sitesinde yapılan incelemelerde Galaxy S'in yeterli olduğu fakat Samsung'un yeni telefonların satılması için kasıtlı olarak eski modellere güncelleme getirmediği söylemleri dikkat çekti. Bu haberlerin sonrasında Samsung geri adım attı ve güncelleme listesini yeniden gözden geçirmeye karar verdi. Ve bize sorarsanız, Galaxy S kullanıcıları da Android 4.0 güncellemesi alacak...

Bunun yanında, güncellenecek cihazların içine, önceden 4.0 gelmeyeceği açıklanan Galaxy Tab de katılacak.

Elin oğlu tepkisini koyuyor walla hacı. Samsung yeni modellerini satmak için böyle birşey yaptı eyvallah ama bu işin sonucunda millet "s.kerim lan Samsung'u başka marka mı yok?" gibi bir yöne çekme olasılığı da vardı ve gelen tepkilerden sonra bence doğru bir adım atacaktır. Aslında yaptığı mantıklı, "Android 4.0 çıkarmayacağım" diyor ve gelecek olan tepkilere bakıyor. Tepki büyükse "tamam len tamam çıkaracam" diyor :))

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz