Genel, İnternet

GeoHot Yeniden Sahalarda!

28.01.2012

Hadi bakalım habere bak hele :

iPhone hacker'ı olarak bilinen ve jailbreak kavramını iPhone'lar için hafızalara kazıyan GeoHot lakaplı hacker George Hotz, Sony tarafından da PlayStation 3'ü hack'lediği gerekçesiyle mahkemeye verilmişti. Hem Apple, hem de Sony'nin baş belası olarak da bilinen GeoHot, daha sonra Facebook tarafından işe alınmış; Facebook'un güvenliği ona emanet edilmişti. Ama Business Insider'da yayınlanan habere göre ünlü hacker Facebook'tan ayrıldı.

Facebook'tan ayrılmasının en önemli sebebi ise Hotz'un hacker'lığı özlemesi olarak belirtiliyor. Facebook'tan ayrıldığı sıralarda Hotz, Backplane isimli bir şirketin düzenlediği hacker'lık etkinliğine katıldı. Ancak yapılan yarışmada başarı gösteremedi ve lise öğrencilerine karşı fazla dayanamadı.

Görünüşe göre Hotz bir süre "kampa girecek" ve ardından eski günlerine dönmeye çalışacak. Facebook günleri ise, onun için artık bir anı olmaktan fazlası değil.

Adamı bir de gaza getirmişler hacı yarışmada başarı sağlayamadı diye (bu Amerika'da daha bir yüzüne vurulmuştur) herif hepten dellenmiştir artık :)) Yakın bir zaman sonra yeni haberler duyarız gibime geliyor kendisi hakkında :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz