Oyun

GTA 5 Ne Zaman Çıkacak?

07.02.2012

Buyruuun size kesin haber :

Eğer siz de merakla bu oyunu bekliyorsanız, büyük bomba beklediğinizden de önce patlayabilir...

Take-Two'nun yaptığı açıklamaya göre, Grand Theft Auto 5, 2012'nin Noel döneminde karşımızda olabilir. GTA'nın yayıncı şirketi olan Rockstar Games'in 3. çeyrekte bildireceği düşüşün ardında, 31 Aralık'ta oyun piyasaya sürülecek. Bu sayede Rockstar'ın tekrar piyasa değerini yükseltmeyi amaçlayacak.

Take-Two'nun CEO'su Strauss Zelnick yaptığı açıklamada şunları söylüyor: "Kötü geçeceği tahmin edilen 2012 yılının ardında, Rockstar Games için 2013 yılı mali açıdan çok verimli geçecek. Hisse başına 2 doların üstünde bir net gelir bekleniyor. Ve tabii ki GTA 5'in uzun vadede daha fazlasını getirmesi de muhtemel...".

GTA 5, Rockstar'ın çıkaracağı tek oyun değil. Aynı dönemlerde çıkması beklenen diğer oyunlar şu şekilde: Max Payne 3, Spec Ops: The Line, XCOM: Enemy Unknown ve Borderlands 2...

Ben asıl olarak Borderlands 2'i bekliyorum ne yalan söyliim :) Yalnız GTA 5 ile ilgili bir sıkıntı var artık 2012 yılındayız oyun çıkana kadar kıyamet kopacak :)) Şöyle ekimde falan çıkarsalar da oynasa millet doyasıya :) Ayrıca bu 2012'nin kötü olacağı nereden biliniyor yahu? Olm benim açımdan kol kırıldı, havalar b.k gibi fırtına var şimdi de, millet zarar etmeyi bekliyor falan hakkaten ne düdük yıl çıktı bu 2012?

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz