Oyun

Black Ops II Rakamları

04.05.2012

Al buyur adamlar şimdiden zorluyorlar olayı :)

1 Mayıs itibariyle Call of Duty'nin yeni oyunu Call of Duty Black Ops 2duyuruldu. Treyarch tarafından geliştirilen oyun 13 Kasım 2012 tarihindepiyasadaki yerini alacak. Gelecekte geçen oyun şimdiden oyuncular tarafından merakla beklenmeye başlandı. Bunun sonucunu da önsiparişlere yansıttılar.

Amazon UK'in aktardığına göre Black Ops 2'nin ilk gün ön sipariş rakamı, ilk Black Ops'un 3 katı fazlası. Amazon US'in aktardığına göre ise Black Ops 2'nin ilk gün ön siparişleri ilk Black Ops'un tam 10 katı fazlası. Yine toplam rakama bakıldığından ilk gün ön siparişlerinin Modern Warfare 3'den ortalama yüzde 30 daha fazla olduğu tahmin ediliyor.

Modern Warfare 3, geçtiğimiz sene birçok rekorla birlikte piyasaya çıkmıştı.Oyun sektörünün en çok ön sipariş alan oyunu olan Modern Warfare 3,Amazon'un tüm ürünler listesinde de ön sipariş sayılarında ilk 20 listesinde bulunuyor. Ayrıca ilk 5 günde 775 milyon doların üstündeki geliriyle Modern Warfare 3 tüm eğlence sektörünün ilk 5 günde en çok kazandıran ürünü oldu. Oyun, film, müzik, kitap gibi ürünleri düşündüğümüzde Modern Warfare 3 hepsini geride bıraktı.

Şimdi ise yeni bir rekorla karşılaşıyor olabiliriz. Black Ops 2'nin yüksek önsipariş rakamları satışa çıktığında başka bir rekora yerini bırakabilir.

Yaw neredeyse birebir aynı oyunu haritalar falan da dahil piyasaya sürseler satış rekoru kıracak adamlar. Bu oyunu bu kadar sattıran nedir anlamadım walla :)

 

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz