İnternet

ebolax@outlook.com

01.08.2012

Bilmeyenler duysun Microsoft, Hotmail'den Outlook'a geçme sürecini başlattı. Şu an için email adresinizi koruyup Outlook görselinde çalışabiliyorsunuz veya email adresinizi outlook.com uzantılı hale de getirebiliyorsunuz. Kimseler kapmadan outlook.com adresinizi almak için acele edin bence :) Artık ebolax@outlook.com adresine de mail atabilenzi.

Haberini de yazalım :

Microsoft'un yeni e-posta hizmeti, zamandan tasarruf etmenizi sağlayacak birtakım özelliklerle geliyor ve e-posta deneyiminizi baştan aşağı değiştirmeyi planlıyor. Hizmet, gizlilikten reklam konumlarına her şeyi dikkatiniz dağılmadan, daha hızlı yapmanız için tasarlanmış. Hizmeti kullanmak için şu an ön izleme için kaydolmanız mümkün. Hotmail.com veya Live.com e-posta adresiniz varsa hesabınızı Outlook.com'a yükseltmeniz de mümkün ("Seçenekler" menüsünden "Outlook.com'a yükselt"i seçerek). Yükseltme seçeneğini kullandığınızda yeni arayüze geçiş yapıyorsunuz, ancak alan adınız eskisi gibi kalıyor.
 
Microsoft, yeni Outlook.com ile Hotmail'den sonra kulağa profesyonel gelen bir e-posta platformu oluşturmuş görünüyor.

Outlook.com'un sunduğu diğer yenilikler ve fazlası

Outlook.com'un arayüzü, Windows 8'den etkileniyor ve ondan birçok öğe alıyor. Bunun yanında Facebook, Twitter ve Skype ile bütünleşik olan hizmet, SkyDrive ile derinden bağlı.
 
Hizmet ile gönderilebilen en büyük ek dosya boyutu 300MB olarak belirlenmiş. Daha iyisi ise slayt gösterilerini, videoları Outlook içerisinden görüntüleyebiliyor, belgelerinizi direkt olarak düzenleyebiliyorsunuz. Hizmet, Excel, Word ve PowerPoint belgelerini direkt olarak açmaya görüntülemeye veriyor.
 
Microsoft'un Outlook.com için sunduğu depolama alanı ise "sınırsız". Bu sınırsız depolama alanının ne tür kısıtlamalara sahip olduğu şimdilik bilinmiyor.
 
Bahsettiğimiz özellikler, Outlook.com'un sunduğu yeniliklerden sadece bazıları.
 
Bu arada Microsoft'un Outlook.com'u hizmete açmasının sadece birkaç saat ardından 1 milyonun üzerinde kişinin yeni e-posta hizmetine üye olduğu ortaya çıktı. Yeni hizmetin bu hızda yükselmeye devam edip etmeyeceğini yakında göreceğiz. Bakalım Microsoft, Outlook.com ile Gmail kullanıcılarını kendisine çekmeyi başarabilecek mi?

Öyle Gmail'e falan yetişmek hayal ürünü bir olay tabi ki ama güzel iş yapmış adamlar efferim.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz