Genel, Kişisel

Selamın Aleyküm 2013

02.01.2013

Olm yine yıl değişti yahu 2013'e girdik :) Bir yazı yazalım da bulunsun burada.

2013'e Yeni Rakı ve muhabbet ile girdiğimi belirtmek isterim ve gayet güzeldi :) Aldığım bir yarım bir çeyrek Milli Piyango Biletine ne yazık ki babayı çıktı. Yarım bilete amorti çıktı o kadar. Ayrıca Victoria's Secret'ı da kaçırdım dünya yalan :)))

Son dönemde Arma 2 oyununa takmış durumdaydım ama oyun fazlasıyla sıkıcı olduğu için sildim attım. Şöyle Borderlands tadında Third Person Shooter + Open World (GTA Stayla) bir oyun istiyorum ama tam istediğimi bulamadım ne yazık ki. Just Cause 2'i denedim ama pek sarmadı sildim. Ghost Recon : Future Soldier aldım ve oyun gaaayet güzel herkese tavsiye ederim. Biraz daha free ride bir oyun olsa canını yerim o derece :) Anlaşılan o ki 2013'de de Fifa 12 ve NBA 2K13'e devam :))

2012'de tam bir dizi manyağı oldum. Fringe, The Walking Dead, Breaking Bad ve Game of Thrones serisini tamamladım ve yeni bölümlerini beklemekteyim. Bu ara zamanında yalnızca 1. sezonunu şöyle böyle seyretmiş olduğum Prison Break dizisine başladım onu da tamamlayacam işalla :)

31 Ocak 2012'de kırılmış olan kolum halen %100 iyileşmedi. %80-85 falan iyileşmiş durumda bakalım yıldönümünde durum ne olacak? :) Eskisi gibi klavye kullanabiliyorum ya buna da şükür tabisi :)

Kıyamet kopacak 2013 göremeyecez derken şimdi 2013'deyiz hacılar hayırlı uğurlu olsun :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz