Spor

Steve Ballmer’ın Sacramento Kings Planları

13.01.2013

Bak bak baaak Steve abimiz nelerle de ilgileniyormuş :)

Devasa bir teknoloji markasının CEO'su olduğunuzu düşünün? Teknolojiyle gerçekten ne kadar ilgilenirdiniz? Büyük ihtimalle günlük hayatınızda işiniz olan sektörden uzaklaşmış ve farklı hobiler edinmiş olurdunuz. İşte bu gerçek, dünyanın en büyük teknoloji markalarından birisi olan Microsoft'un CEO'su Steve Ballmer için de geçerli.
 
Kendisi basketbol ile yakından ilgili ve öyle görünüyor ki bir grup yatırımcı ile birlikte NBA'in ünlü takımlarından "Sacramento Kings"i satın almanın yollarını arıyor. Yahoo Sports'un isimsiz bir kaynak üzerinden yayınladığı habere göre, Ballmer, beraberindeki destekle birlikte, Kings'i 500 milyon dolar karşılığında şu anki sahibi olan Maloof ailesinden satın alacak. İlk olarak yapılan planlar arasındaysa takımın 2013-2014 sezonundan itibaren Seattle'da oynaması yer alıyor. Seattle'ın KeyArena isimli salonunu iki yıl kadar kullanması hedeflenen takım, sonrasında kendisine özel bir arena ile deplasmana gelen takımlara ev sahipliği yapmaya devam edecek.
 
Seattle daha önceleri SuperSonics'e ev sahipliği yapıyordu. Ancak takımın 2008 yılında Oklahoma City'ye taşınması, onu kısa sürede NBA'den silinmeye mecbur bırakmıştı. Yayılan haberin son kısmındaysa, Ballmer'ın olası bir şekilde Kings'i alması sonucu, takımın adını Seattle SuperSonic olarak değiştireceği söyleniyor.

Takıma da Shawn Kemp'i alırsa tam olur benden söylemesi :D

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz