İnternet, Kişisel

Welcome to WordPress

13.01.2013

Eveeeet 3 günlük yoğun uğraşlar sonucunda hem siteyi WordPress'e geçirmeyi başardım hem de temayı tamamen yeniledim :) Böylece 2013'e ebolax.org bağlamında bomba gibi bir giriş yapmış olduk :) Tema olarak http://smthemes.com/ adresinden "internetmagic" isimli temayı satın aldım ve bayaaa bir uğraşarak bana özel bir hale getirmeyi başardım. Tema bildiğin başkalaştı hacı hiç bakma bana öyle :)

BlogEngine.net, ASP.NET 4.0'a geçtiğinden beri bildiğin mala dönmüştü. GoDaddy server'larının cache'inde kalıyordu post'lar ve birine görünüp birine görünmüyordu. Adama link gönderiyorum bak müzik diye açıyor dinliyor, başka birine gönderiyorum açılmıyor diyor falan saçma saçma işler. Bir admin'e girmeye çalışıyorsun önce bütün postları hafızaya alıyor ki 2000 tane post var bunları hafızaya alana kadar akşam oluyor çoğu zaman request timeout hatası alıyorum. Böyle böyle hatalar yüzünden bıraktım BlogEngine'i ve artık kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Hadi bakalım vatana millete hayırlı olsun. Yeni tema hakkında falan söylemek istedikleriniz varsa yazıttırıverin yorum olarak :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz