İnternet

Google Görsel Arama Değişti

26.01.2013

Afferim len Google iyi çalışıosun good boy :) Adamlar sıklıkla kullandığım görsel arama sayfasını gayet hızlı bir hale getirdiler.

Google, kullanıcılardan ve web sitesi yöneticilerinden gelen istekler doğrultusunda yeniden tasarlanan görsel arama motorunun, çok daha hızlı ve isabetli sonuç vereceğini iddia ediyor. Önümüzdeki birkaç gün içinde hizmetvermeye başlaması beklenen yeni sistemde kullanıcı, görselin bulunduğu siteye yönlendirilmiyor; sayfa ortasında arama sonuçlarının ön gösterimi yapılıyor. Böylece görüntüyü görebilmek için ileri geri gitmeye gerek kalmıyor.

Yeni sistemin, aradığı görseli kısa sürede bulmak isteyen kullanıcıların ve ziyaretçi faaliyetlerini izlemek isteyen web sitesi yöneticilerinin işini oldukça kolaylaştıracağı belirtiliyor. Ön izlemesi yapılan görselin yanında, sayfa isminin, alan adının ve dosya büyüklüğünün görülebildiği bir alan bulunuyor. Böylece arama sonuçlarında tıklanabilen bağlantı sayısı dörde çıkmış oluyor. Görsel yüklenirken şimdiki sistemde olduğu gibi arka planda kaynak sayfa yüklenmediği için, arama sonuçları çok daha hızlı bir şekilde görüntülenebiliyor.

Ben sayfayı kullanırken birsürü tab açarak kullanıyordum artık buna gerek kalmadı çok mesudum :)

http://images.google.com

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz