Sinema

Star Wars VII’nin Yönetmeni J.J. Abrams

27.01.2013

Way ki way habere bak hele :)

Star Wars serisinin Disney bünyesinde çekilecek filmlerinin yönetmen koltuğu için kimlerin adı geçmedi ki? En son Guillermo Del Toro'ya kadar uzanan söylentiler, nihayet Disney ve Lucasfilm tarafından yapılan resmi duyuruyla son buldu: Lost, Fringe ve son olarak Star Trek Into Darkness ile başarılı işlere imza atan J.J. Abrams, Star Wars Episode VII'yi yönetecek.

Bu noktada belirtmek gerekiyor; Abrams, bahsi geçen serilerde yapımcı kimliğiyle yer aldı. Yapımcı olarak başarıya doymayan Abrams'ın yönetmen koltuğuna çok daha az oturduğunu görüyoruz: Lost serisinin ünlü pilot bölümleri, Alias'ın birkaç bölümü, Mission Impossible III ve Super 8 haricinde kendisinin pek de yönetmenlikle ilgisi bulunmuyor.

Öte yandan, yapılan açıklamaya göre 2015 yılında ilki gösterime girecek olan yeni Star Wars serisinde, her 2 ya da 3 yıl boyunca bir film çekileceği biliniyor. Episode VII sonrasındaki filmlerin aynı yönetmenle devam edip etmeyeceği ise şimdilik bilinmiyor. Sanıyoruz burada belirleyici kriter, Abrams'ın SW7'deki yönetmenlik performansı olacak.

Bir kere Abrams, Star Trek : Into Darkness'ın da yönetmeni artis artis haber yapma shiftdelete :) Bence kotarır bu işi de koçum Abrams :) yalnız söylemeden geçemiyecem LOST'un son sezonunda sıçtın be hacı :) Bak Fringe ne güzel bitti :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz