Donanım, Oyun, Video

Surface’de Oyun Keyfi

12.02.2013

Bakınız bakalım :

Microsoft geçtiğimiz aylarda "iPad Katili" olmasını umarak yeni tableti Surface'i piyasaya sürdü. Tablet hakkında daha piyasaya sürülmeden önce bile birçok tartışma yaşanırken, sonuç olarak cihaz 1 milyon barajını çoktan aştı ve Microsoft'un işini iyi yapıp yapmadığı da toplam satış rakamları ile ortaya çıkacak.

Peki Surface'in oyun oynatma kapasitesinin nasıl olduğunu merak ediyor musunuz? Öncelikle cihazın Windows RT sürümünü kullandığını ve doğal olarak tüm Windows oyunlarını desteklediğini hatırlatalım.

Hatta bazıları şimdiden cihaz üzerinde Counter-Strike: Global Offensive adlı oyunu çalıştırarak video bile kaydetmişler. Bir FPS oyununu Touch Pad ile oynamanın ne kadar zor olacağını düşünüyorsanız, Surface'a USB girişleri sayesinde klavye ve fare bağlayabileceğinizi hemen hatırlatalım.

Görünüşe göre oyun oynanabilecek bir tablet almayı düşününler için Surface önemli bir tercih haline gelecek. Intel 4000 gibi pek de güçlü sayılmayacak bir grafik kartı ve Intel Core i5 tabanlı işlemcisi ile başarabildiklerine şaşırmamak elde değil doğrusu.

Bu Surface hakkaten güzel iş oldu hacı yani tablet alacak olsam bundan alırım acımam ama bu aşağıdaki şekilde de oyun oynanmaz yani touchpad'le FPS mi olur lan!? :D

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz