Oyun, Video

Saints Row IV Geliyor

18.03.2013

Aslında bir süredir bu oyun ile ilgili birçok bilgi geliyordu lakin resmi açıklama yeni yapıldı :

THQ geçtiğimiz yıl Saints Row 4 çıkacak açıklamasından sonra serinin yeni oyunu hakkında herhangi bir açıklama yapmamış ancak yapımcı firma Volition çalışanlarının LinkedIn sayfalarında oyunun üzerinde çalışmaya başladığını duyurmasıyla oyun dünyası büyük bir merakla serinin yeni oyununu beklemeye başlamıştı.

Ve beklenen tarih sonunda açıklandı. Saints Row 4, 23 Ağustos 2013'te oyuncuların karşısına çıkacak. Bu duyuru için bir adet de video yayınlayan Deep Silver ve Volition, oyunseverleri bir hayli heyecanlandırdı.

Saints Row 4, Nintendo'nun Wii U konsolu hariç tüm konsollarda ve PC platformunda oyuncuların karşısına çıkacak ve 17 Eylül'de piyasaya çıkacak olan GTA V öncesi keyifli saatler yaşatacak gibi görünüyor.

Saints Row serisi çok eğlenceli hakkaten ama nedendir bilinmez bir süre sonra feci sıkılıyorsun oyundan hacı :) GTA IV'e göre birsürü özelleştirme, oyun modları falan seçenekleri olmasına rağmen Saints Row The Third'ü bitirmedim 10-15 görev sonra bıraktım sildim mesela (GTA IV'ü bitirdim ama) :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz