Oyun

Counter-Strike Online Beta

29.04.2013

Uuu bebeğim CS'ciler toplansın :)

NEXON Europe tarafından efsanevi FPS oyunu Counter-Strike Online’ın Açık Beta Test sürümünün lansmanı Türkiye’de 9 Mayıs’ta yapılacak. 

Counter-Strike Online, Valve’ın dünya çapında ünlü olan ve shooter oyunlarının öncüsü olarak tanınan video oyunu Counter-Strike’ın online versiyonu. Oyun dünya çapında öyle bir üne sahip oldu ki NEXON Korea ve Valve Corporation’ı 2007 yılında ücretsiz FPS oyunu olan Counter-Strike Online’ı birlikte geliştirmek üzere bir araya getirdi. Hızlı temposu ve adrenalin yüklü taktik oyun tarzıyla Counter-Strike Online Asya kıtasında kısa sürede online bir fenomene dönüştü. 

Türkiye’de de kapılarını açma kararı alan NEXON Europe yeni bir ülkede daha Counter-Strike tutkunlarıyla tanışma kararı aldı. 

NEXON Avrupa Ürün Müdürü Jay Park “Ben dahil tüm tutkulu FPS oyuncularına bu türe ilk nasıl bulaştıklarını sorarsanız hiç şüphesiz Counter-Strike cevabını alırsınız. Counter-Strike Online oyuncuların akıllarını başlarından alacak. Oyun, temel ateş etme mantığından fazla uzaklaşmadan hızlı temposuyla müthiş bir denge kuruyor” dedi. 

NEXON Kore Counter-Strike Online geliştirmeden sorumlu Byoung Wook Ahn, “Geliştiricilerimiz Türk oyuncular için FPS oyunlarının atası olan Counter-Strike’ın kusursuz bir online versiyonunu hazırlamak amacıyla zevk alarak çalıştılar. Kullanıcılarla aktif iletişimde olmaya ve karşılıklı canlı bir ilişki kurmaya dayanan bir hizmet sunmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi. 

Klasik Counter-Strike içeriğine ek olarak, Counter-Strike Online Türkiye’de daha fazla silah, harita ve karakter bulunacak. Bu da oyunculara daha fazla aksiyon ve eğlence sunacak. Oyunda şimdilik yalnızca Basic, Original, Deathmatch ve Team Deathmatch modları bulunuyor. FPS pazarının altını üstüne getiren dünyaca ünlü Zombi modunun da gelecekte güncellenmesi bekleniyor. 

Dahası, Nexon Europe İnternet Bilgi Merkezi’nin (IDC) Türkiye’ye kurulduğunu ve aktif olduğunu duyurmaktan gurur duyar. Senelerdir süregelen yayımlama deneyimi ve gelişmiş teknik becerilerle, Nexon Europe Türkiye’ye özel sunucularını kurdu. Bu kurulumdaki asıl amaç Türkiye’de ki oyunculara en kaliteli hizmeti vermek ve olası ping ve lag problemini en aza indirmektir. Bu kurulum ile beraber, Nexon Europe Türkiye’de ki Counter-Strike hayranları ile buluşmaya bir adım daha yaklaştı. 

NEXON Europe ayrıca oyuncuların oyun içi özel eşyalar ve NX parası kazanmasına ve video paylaşıp arkadaşlarını davet etmeye olanak tanıyan bir Facebook uygulaması (http://fbevent.nexoneu.com/cs_online_fb/) da lanse etti. Oyuncular yalnızca uygulamaya giderek ödül kazanabiliyorlar. 

Aksiyon özlemi çeken tüm nişancılar 9 Mayıs itibariyle Counter-Strike Online Açık Beta Test versiyonuna katılabilirler.

Aslında baya baya reklam yazısı olmuş ama Counter-Strike hakkaten Türkiye'de bu kadar önemli bir oyun :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz