Genel

Ölümden Sonra Yaşam

06.08.2013

Olm adamlar uçmuş gitmiş biz hala evrim teorisi yayınladı diye işten atılanları falan tartışıyoruz :)

Stony Brook Üniversitesi, Profesör Sam Parnia başkanlığında Tıp Okulu bilim insanları kalbin durmasından birkaç dakika sonra değil 24 saat içinde bile insanları “diriltebilecek.” Uzman doktorlar bunun için bir dizi yöntem geliştirmeyi başardı.

Dünya reanimatoloji biliminde bir devrim niteliği taşıyabilecek metodolojinin ayrıntıları henüz açıklanmadı. Sadece kalbin durması halinde doktorların bir dizi eylemde bulunmaları gerektiği, bunlardan birinin ise geri dönüşümü olmayan proseslerin oluşmaması için vücudu 32-24 C dereceye kadar soğutmak olduğu biliniyor. Ayrıca düşük ısılarda beyne de daha az oksijen gerekiyor. Uzmanlar insanları öbür dünyadan geri getirmek için bazı çok özel kimyasallara ve donanıma da ihtiyaç duyulduğunu açıkladı. GlobalScience.ru'nun duyurduğu habere göre; çalışmaların daha da geliştirilebileceğini belirten uzmanlar ileride ölen bir insanın üç gün içinde bile hayata geri getirilebileceğini düşünüyor.

Yakında ben biraz öleyim de gelirim sonra diyecez. O değil de bu teknoloji hayata geçtiğinde şimdiye kadar ölmüş olan insanlara yazık olacak :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz