Oyun

Tekken for PC mi Geliyor?

05.11.2013

Bursa'dan gol haberi mi var!? Hacı hakkaten gelirse bomba olur haa :)

Dövüş oyunu denilince akla platform olarak konsollar gelir. Dövüş oyunları üzerindeki genel kanı, bu oyunların PC'de rahatça oynanamayacağı yönündedir. O yüzden, her sene konsollara onlarca dövüş oyunu çıksa da bunların büyük bir kısmı PC'yi es geçer.

Neyse ki, Mortal Kombat'ın PC için yayınlanan versiyonunun son derece başarılı satış rakamlarına ulaşmış olması, PC ve dövüş oyunları arasındaki zıt kutuplaşmayı da biraz yumuşatmışa benziyor. 

Zira, Mortal Kombat'tan sonra İnjustice'ın da PC için yayınlanacak olması bunun en büyük göstergesi. Dövüş oyunlarıyla ilgili başka bir iyi haberde Namco cephesinden geldi. Tekken'in yaratıcılarından Katsuhiro Harada yaptığı açıklama da PC için bir Tekken oyunu yapmayı planladığını belirtti.

Kendisinin de bir Steam kullanıcısı olduğunu belirten Harada, bu platformun yaptığı iyi işlere dikkat çekti ve bir Tekken oyunu yapıp Steam üzerinden satışa sunmak istediğini belirtti.

Öyle görünüyor ki, bitti denilen PC oyunculuğu, Valve'nin Steam üzerinden yaptığı yatırımlarla daha uzun süre ayakta kalacak gibi.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz