Sinema, Video

Dawn of the Planet of the Apes

19.12.2013

Oh bebeğim işte bu süper bir olay :)

Yeni Maymunlar Cehennemi serisinin ikinci filmi Dawn of the Planet of the Apes / Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti filminin ilk fragmanı yayımlandı. 1 dakikalık kısa fragmanda filmin atmosferiyle ilgili bilgiler veriliyor ve Caesar’ın kısa bir görüntüsü gösteriliyor. 

James Franco’nun başrolde oynadığı ilk film (Rise of the Planet of the Apes) büyük beğeni toplamış, hem yazarlardan yüksek puan almış hem de gişede olumlu işler başarmıştı. Ne var ki serinin ikinci filminde önemli iki değişiklik yapılmış. İlk filmin yönetmeni Rupert Wyatt ve başrolü James Franco bu filmde yer almıyor. Onların yerine filmi Matt Reeves yönetiyor. Başrolde de Gary Oldman ve Jason Clarke bulunuyor. Jason Clarke’ın Terminator: Genesis filminde John Connor olabileceği haberlerini geçtiğimiz gün sizlere aktarmıştık. 

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti filmi, ilk hikayenin 10 sene sonrasını konu alıyor. 10 sene içerisinde dünya büyük değişiklik göstermiş, virüs insanlığı yok etmişti. Şimdi ise Ceaser’ın başını çektiği maymunlar ile insanlar, dünyanın liderliği için karşı karşıya gelirler.

Film 11 Temmuz 2014′te ülkemizde vizyona girecek.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz