Genel, Kişisel

De Hayde İyi Seneler

01.01.2014

Hadi bakalım pek matah bir yıl olmayan 2013'ü de bitirdik girdik 2014'e. Antalya gibi bir şehirde meydan'da apachi'lere yönelik hazırlanan ve apachi'lerle dolu bir yeni yıl kutlamasından sonra anladım ki "nerede o eski yılbaşılar?" :)

Şahsen 2013 benim hayatımın büyük ölçüde değiştiği yıllardan biri oldu bakalım 2014'de neler görecez. NBA 2K14'de Association Mode'da Lakers'la ilk yılımı bitirdim ve playoff ilk turda New Orleans'a elenerek yeni sezona geçtim. Batı Konferansı'nı 1. olarak bitirmiştim oysa ki! Playoff'lar bambaşka adamım...

NBA demişken, NBA'de de beklenen oyuncuların dönüşleri yeniden sakatlanmayla sonuçlandı maymun oldu. Derrick Rose ve Kobe Bryant en üzücü olanlar oldu ve Chicago Bulls geçen sezon gibi değil Rose olmadan saçmalıyor. Lakers'ı zaten söylemiyorum çok kötü durumda. NBA 2K14'de yeni sezonda Kobe'i ile O.J. Mayo'yu trade ettim yeter artık egosundan sıkıntı geldi Kobe'nin :))

Oyun sektörü açısından güzel bir yıl oldu gibi 2013. Arma 3 çıktı DayZ çıktı GTA V çıktı daha ne olsun :) NBA 2K serisinin bence en iyisi olan NBA 2K14 çıktı oooh tadından yenmez! :) Yeni konsollar PS4 ve Xbox One çıktı ama daha göremedik. NBA 2K14'ün yeni konsol versiyonları sorunlu diyorlar zaten iyi ki almamışım :))

Türkiye siyaseti açısından da parçalayıcı bir yıl oldu 2013. Önce Gezi Olayları sonra yeni olan yolsuzluk davası uzun zamandır uyuyan Türkiye'yi uyandırdı ve halkın sesi çıkmaya başladı 11 sene sonra. Devamı da gelir umarım da şu AKP'den kurtuluruz.

Milli Piyango'dan da babayı almışız şimdi baktım ben böyle 2014'ün... :D

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz