Spor

NBA All-Star İlk Beşleri Açıklandı

24.01.2014

Hacı herşey iyi güzel de bence Center pozisyonu ayrı tutulmalıydı oylamalarda. Doğu takımına baksana bırak Center'ı Power Forvet bile oyuncu yok. Shaq'ın dediği gibi eğlenceli bir kadro olmuş ama yine de Center'a ihtiyaç var.

2014 NBA All-Star maçının ilk beşleri açıklandı.

Buna göre Kobe Bryant hayranları tarafından 16. kez All-Star maçı için seçildi. Bu rakam da onu bualanda NBA tarihinde 2. sıraya oturtuyor.

Ancak Kobe Bryant yaptığı şu açıklamayla All-Star maçında olmayacağını ifade etti "Bana oy veren hayranlarıma saygılarımı sunarak, bunu gerçekten önemsiyorum, onlar da ne kadar önemsediğimi biliyor, ancak doğru olanı yapmanız gerekir. Hayranlarım gençleri çalıştıkları şeyler için ödüllendirmek gerektiğini biliyor. Bence önemli olan oraya çıkıp bir performans sergilemek. Onlar bütün sezon oynadılar, orada olmayı hakettiler. Oynamayı hakettiler. Bu nedenle orada olmamaları için bir neden göremiyorum."

Batı konferansında Stephen Curry 1.047.281 oy alarak kariyerinde ilk kez All-Star maçına ilk 5 çıkacak ve Latrell Sprewell'ın ardından bu başarıyı yakalayan ilk Warriors oyuncusu olacak. Batıda aynı durum Kevin Love için de geçerli. Bu sezon harika bir performans ortaya koyan Love batı konferansında en çok oy alan 5. isim oldu.

Konuyla ilgili konuşan Love şu açıklamaları yaptı "Bu çok büyük bir anlam ifade ediyor. Taraftarlar bütün sezon boyunca harikaydı, sadece bana karşı değil, bütün takıma karşı. Herkes benim arkamdaydı ve takımın arkanda olması çok önemli.Gerçekten çok şey ifade ediyor."

Doğu konferansında ise LeBron James en çok oyu alan isim oldu. Öte yandan doğu takımına koç veren Indiana'dan bir de ilk 5 oyuncusu çıktı. Paul George mutluluğunu şu sözlerle ifade etti "Bunun anlamı büyük çünkü bu, insanların bizi takım olarak izlediğini gösteriyor. Bizim için ligdeki 1 numaralı takım olmak ve yüksek seviyede oynamak, bence taraftarların bizi bütün takım olarak izlemesini sağlıyor ve bence bu, benim ilk beş başlamamdaki en büyük etmen."

2014 NBA All-Star İlk 5'ler

Doğu Konferansı

Oyuncu Oy
LeBron James, MIA 1,416,419
Paul George, IND 1,211,318
Carmelo Anthony, NYK 935,702
Dwyane Wade, MIA 929,542
Kyrie Irving, CLE 860,221

Batı Konferansı

Oyuncu Oy
Kevin Durant, OKC 1,396,294
Stephen Curry, GS 1,047,281
Kobe Bryant, LAL 988,884
Blake Griffin, LAC 688,466
Kevin Love, MIN 661,246

 

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz