Oyun

Dragon Age : Inquisition’da 40 Son Olacak.

28.03.2014

Walla adamlar oyun için baya bir uğraşıyor hacı ben bomba bir oyun bekliyorum açıkçası. Dragon Age'in sonlarını topladığın zaman 40 yapar!

BioWare'in Dragon Age serisinin en son ve en iddialı ayağı Dragon Age: Inquisition, 40 adet ayrı sona mı sahip olacak?

Official Xbox Magazine'den erken sızan bilgilere göre öyle. BioWare forumlarında bir kullanıcı, OXM'in Nisan sayısına şimdiden sahip olduğunu söylerken, detayları oradan verdiğini açıkladı.

Baştan söyleyelim, bunlar gerçek olmayabilir ama oldukça gerçek görünüyorlar!

Yazılanlara göre Dragon Age: Inquisiton'da Thedas'ın beş ayrı bölgesine gidilebilecek, bunlar Ferelden, The Free Marches, Orlais, Nevarra ve Dales olarak belirlenmiş. Tabii bu bölgeler dışında ufak bölgeler de mevcut, Orlais'de bir savaş alanı, Emerald Graves, Exalted Marches vs.

Yazılanlara göre, oyuncular çevrelerini çok ciddi bir şekilde etkileyebilecek, ticaret yolları kurabilecek ve aldıkları bölgelerle oyun dünyasının ekosistemini değiştirebilecek.

Doğal yaşam ve bitki örtüsü oyunun önemli bir kısmı, oyuncuların hareketleri, çeşitli türlerin soyunun sonu anlamına gelebilecek. Ejderha gibi büyük yaratıkları yok etmek, oyunda büyük etkilere neden olacak.

DLC karakterler, bu sefer oyunun parçası değil. BioWare'den David Gaider'ın dediğine göre bundan sonra üç adet diyalog çemberine sahibiz, bunlardan biri rol yapma, diğeri aksiyon, sonuncusu ise fikir belirtmek için. Duygusal sahnelere kendinizi hazırlayın.

Oyunda karakterimize dört adet ses seçebileceğiz, her cinsiyet için iki tane, farklı ırklar için farklı ses seçenekleri olmayacak.

Karakterlerinizi değiştirebilecek olmanıza rağmen bütün karakterler aynı origin hikayesi ile başlayacak. The Inquisitor isimli karakter Fade'de açılan bir yaranın sonucunda yaşanan olayların içerisinde tek hayatta kalan kişi olarak karşımıza çıkıyor.

Oyunda 40 adet son var, hepsi karakterlerinizin yapısından ve oyunda verdiğiniz seçeneklerle belirleniyor. BioWare bütün sonların anlamlı olduğunun altını çizdi.

Dragon Age: Inquisition, PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One için gelecek.

Bir de, belki Alistair geri dönebilirmiş.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz