Oyun

Homefront 2 Olayları

01.06.2014

Hacı daha geçen hafta "ulan Homefront 2 ne oldu acaba?" demiş ve araştırmıştım ama yeni bir şeyler bulamamıştım oyunla ilgili yalnızca eski dandik teknoloji demoları vardı lakin kesin olmayan haberlere göre oyun bu seneki E3 konferansında sunulacakmış.

Ben Homefront'u ilginç bir şekilde çok sevdim ve o kadar eksiğine ve makineyi kasmasına rağmen baya baya oynadım oyunu hacı bütün silahları falan açmıştım en son. Şimdi oyunun geliştiricisi (THQ batınca) Crytek oldu ve ben ümitliyim Homefront 2'den :)

Halo 5: Guardians ve Battlefield: Hardline gibi sızdırmalarla sektörün güvenilir kaynaklarından biri haline gelen Twitter kullanıcısı shinobi602, Homefront serisinin devam oyunuyla ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

Öncelikli olarak önüzümdeki haftanın Homefront 2'yi geliştiren Crytek için çok önemli bir hafta olacağına işaret eden shinobi602, oyunun "Homefront 2" olarak değil, sonuna farklı bir isim alarak (Homefront: ikinci isim) çıkış yapacağını belirtti. Ayrıca, yeni Homefront ile ilk oyunun arasında dağlar kadar fark olacağını belirten shinobi602, oyunun çıkış tarihi ya da hangi platformlara çıkacağı gibi soruları yanıtsız bıraktı.

Son olarak yeni Homefront'un, E3 konferansında bulunacağını ancak seçilen kişilere kapalı kapılar ardında gösterileceğini belirtti.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz