Oyun

Homefront : The Revolution

03.06.2014

Olm tee 2015'de çıkacakmış yeaaa kim bekleyecek o kadar zaman :)

Crytek ve Deep Silver ortaklığında yayımlanacak Homefront: The Revolution, gerillaların amansız kavgasına ve Philadelphia sokaklarının yeniden ele geçirilme mücadelesine sahne olacak.

Oyuncuları, ABD'nin yaşadığı felaketler sonucu eski gücünü kaybettiği ve Kuzey Kore'nin şiddetli askeri işgalinin yaşandığı karanlık bir geleceğin içine sürükleyecek olan Homefront: The Revolution; PC, PS4, Xbox One, Mac ve Linux platformları için 2015 yılında yayımlanacak. Bağımsızlığın doğduğu yer olarak kabul edilen Philadelphia, bu Amerikan kabusunun içinde zalimce bir baskı uygulanarak kapana kısılıyor ve insansız hava gözetim araçları ile zırhlı devriyelerin, bir zamanların onurlu yurttaşlarına acılar çektirdiği bir polis eyaleti haline geliyor.

Oyuncular, açık uçlu (open world) gerçekleşecek bu heyecan verici gerilla savaşlarında zalimleri alt edebilmek adına pusu kurma, bölgeye sızma ve vur kaç gibi taktikler kullanabilecekler. Her köşesi harap olmuş bu şehirde, devrimi gerçekleştirecek yoldaşları ekibe katmak ve yaratıcılığın sınırlarını zorlayarak üretilen ev yapımı silahlar, güçlü bir direnişin kaderini belirleyecek anahtarlardan sadece birkaç tanesi.

Crytek Oyun Direktörü Hasit Zala'nun oyunla ilgili görüşleri şöyle: "Homefront: The Revolution, bağımsızlık için savaşmak zorunda olduğunuzu size derinden hissettiren dünyasıyla, oyuncuları daha önce tanık olmadıkları duygusal bir noktaya sürüklüyor. Homefront markasını aldığımız gün daha da farkına vardığımız bu olağanüstü potansiyeli, Crytek olarak taahhüt ettiğimiz kaliteli dokunuşla birlikte üst düzey bir deneyime dönüştürürken, Deep Silver ile çalışmaktan büyük heyecan duyduğumuzu da ayrıca belirtmek isterim."

Deep Silver'ın ana kuruluşu olan Koch Media'nın Genel Müdürü Dr. Klemens Kundratitz ise şunları söylüyor: "Crytek, AAA aksiyon oyunlarını geliştirme konusunda inanılmaz bir geçmişe sahip. Homefront ise küresel olarak büyük potansiyeli barındıran, etkileyici bir marka. Crytek'in yıllardır süregelen teknik uzmanlığı, Deep Silver'ın yayıncılık deneyimiyle birleştiğinde bu markanın çok daha üst noktalara ulaşacağını öngörebiliyoruz."

Crytek Nottingham stüdyosu tarafından geliştirilen Homefront: The Revolution, CryENGINE'ın son teknolojik özelliklerinin tamamını barındırıyor. Oyuncular, gün geceye döner ya da fırtına bulutları gelip geçerken, tamamen gerçekçi koşulların var olduğunu hissedecekler ve karşılaştıkları her kişinin surat ifadesinden, tenine ve hatta giysisine kadar çarpıcı bir gerçeklikle yüz yüze gelecekler.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz