Oyun

İngiltere’de Haftanın En Çok Satan Oyunları

15.09.2014

Bilindiği üzere oyun piyasasında İngiltere'deki satış rakamları her zaman önemli bir yer tutar. Bunun nedenini çözememiş olsam da durum böyle hacı. Yani Fifa mesela her sene uzun süreler boyunca ilk sırada olur çünkü neden? E İngiliz adam futbol hastası ve İngiltere Premiere Lig yanında 3 tane de alt ligi var Fifa'da! :) İşte nedense oyun sektöründe İngiltere satış rakamları konuşur ve buyrun son hafta satış durumları :

1 Destiny
2 The Sims 4
3 Watch Dogs
4 Call of Duty: Ghosts
5 The Last of Us: Remastered
6 Minecraft: Xbox 360 Edition
7 NHL 15
8 Plants Vs Zombies: Garden Warfare
9 Minecraft: PlayStation 3 Edition
10 Naruto Ultimate Ninja Storm Revolution

Gördüğünüz üzere Destiny demiş İngilizler bu hafta ve yapılan açıklamaya göre Destiny satışlarının %46'sı Playstation 4'te, %36'sı Xbox One'da, %24'ü Xbox 360'ta ve %4'ü ise Playstation 3'te gerçekleşmiş.

Bir önceki hafta birinci sırada olan The Sims 4, ikinci sıraya gerilemiş ama bana Watch Dogs'un halen üçüncü sırada olması garip geldi. Watch Dogs mu kaldı la?

Bu arada Destiny için açıklanan inceleme puanları pek iç açıcı değil. Oyun PC'de olmadığı için çok sallamıyorum puanlarını o yüzden incelemedim detaylı olarak ama durum böyle yani. İnceleyenler bekledikleri özellikleri bulamamış demek ki lakin izlediğim videolardan sonra oyun PC'e şu an çıksa açıklama yapılmadan satın alırım :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz