Oyun

GTA V PC Korsan Oynanamayacak!

07.11.2014

Eveeet Türkiye'deki korsancıların (ki GTA serisi dediğimizde bu baya büyük bir kitle oluyor) korktuğu haber geldi Grand Theft Auto V PC sürümünde büyük ihtimalle, son dönemin popüler kopya koruma sistemi Denuvo DRM kullanılacağı ortaya çıktı.

Lords of the Fallen ve özellikle FIFA 15 (1.5 aydır kırılamadı) ile kendisini şimdilik kanıtlamış olan Denuvo DRM, her seferinde farklı bir kod kullanarak koruma işlemini gerçekleştiriyor.

GTA forum kullanıcısı Russian Mafia'nın yaptığı açıklamadan yola çıkarak elde edilen bilgi Rockstar'ın resmi açıklaması değil lakin Denuvo DRM'in sitesinde çalışılan firmalar kısmında Rockstar'ın olması bu iddayı baya baya bir güçlendiriyor.

Tabi bu haber sonucunda korsancı bebeler isyanlarda. Oyunu korsan oynama hakkının engellenemeyeceğini savunan mı ararsın, kesin kırılacak kaçarı yok diyen mi ararsın her türlü yorum bulunmakta. "İyi güzelde gta 5 sırf adından dolayı en az 100 tl nin altına inmicek yani napalım oynamıyalım mı ?" diyen adam yaşıyor bu ülkede ya. Oynamayacan tabi mal! Zaten hakkın olmayan oyunu oynayarak hırsızlık yapıyorsun bir de ağlıyorsun oynamayacak mıyım diye.

Bir de bu korsancı tayfada en şaşırdığım şey tost makinesi ayarlarında PC'lerde yeni nesil oyunları oynamaya çalışıyorlar ve korsan oynadım diye hava atıyorlar falan. Abi öyle oyunu oynayacağına git dışarda gez dolaş daha yararlı be bünyeye.

Edit : Yeni söylentilere göre Denuvo'nun yöneticilerinden Robert Hernandez, bu dedikoduların çıktığı GTA Forum ile iletişime geçmiş ve GTA V'in Denuvo DRM kullanmadığını belirtmiş. Yalnız bu haberden sonra Denuvo DRM'in anasayfası açılmamaya başladı.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz