Spor

Kobe Bryant Bu Sene de Sezonu Kapattı

27.01.2015

Kobe devri artık yavaş yavaş sona eriyor hacı. Son 2 senedir sakatlığı sebebiyle sezonu kapatan Kobe, bu sene de omzundan sakatlandığı için muhtemelen bu sezon bir daha oynayamayacak.

NBA'in resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Los Angeles Lakers'ın 22 Ocak'ta New Orleans Pelicans'a yenildiği maçta sağ omzundan sakatlanan 36 yaşındaki Bryant'ın, omzundaki kas grubunda yırtık tespit edildi.

Açıklamada, ligdeki 19. sezonuna çıkan Bryant'ın dönüş tarihine ilişkin bilginin, yarın gerçekleşecek ameliyattan sonra verileceği bildirildi.

Lakers Başantrenörü Byron Scott ise 17. kez all-star seçilen guard Bryant'ın sezon sonuna kadar forma giyemeyeceği mesajını vererek, "Kobe, muhtemelen bu sezon oynayamayacak. Onun ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz, o bir savaşçı. Mümkün olan en kısa sürede dönmesi için dua edeceğiz."

Kariyerinde 5 şampiyonluğu bulunan Bryant, sezonu kapatması durumunda üst üste 3. sezonunda büyük bir sakatlık yaşamış olacak.

All-star oyuncu, 2013'ün nisan ayında sol aşil tendonundan yaşadığı sakatlıktan dolayı 8 ay basketboldan uzak kalmıştı. 2013-14 sezonunda yeniden formasına kavuşan Bryant, 6 maç oynadıktan sonra 18 Aralık 2013'te sol diz tibial kemiğindeki çatlak yüzünden de sezonu kapatmıştı.

Yani bu seneki Los Angeles Lakers'da Kobe Bryant olsa da olmasa da farketmez aslında. Zaten çok büyük ihtimalle Playoff bile göremeyecek ki yöneticilerin amacı tanking (bilerek kaybetme) yapıp sezon sonunda draft'tan yıldız oyuncu seçebilmek olmuş durumda.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz