Mobil

Mobil Platformun En Büyük Fuarı, MWC 2015 Başlıyor!

27.02.2015

Galaxy S6 ve HTC One (M9) gibi bombaların görücüye çıkacağı, mobil konusundaki en büyük fuar olan Mobile World Congress (MWC) 2015, 2 Mart tarihinde başlıyor!

Yüzlerce firmanın ürünlerini sergilediği ve tanıtımların yapıldığı Mobil Dünya Kongresi, yılın belki de en önemli mobil etkinliği. Barcelona'da ilk olarak "GSM World Congress" adıyla 1987'de ortaya çıkan fuar, bugüne kadar büyüklü küçüklü birçok tanıtıma sahne oldu.

Samsung Galaxy S5, Sony Xperia Z2, Xperia Tablet Z, HTC One X, Nokia X, Nokia Lumia 720 gibi cihazlar, önceki senelerde  ilk kez MWC'de tanıtılmıştı yani eğer mobil konusunda ilgiliyseniz, bu fuar kesinlikle kaçırmamanız gereken etkinliklerin başında geliyor.

MWC 2015, resmi olarak 2 Mart - 5 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek. 1 Mart'taki ön-tanıtımda ise bizi iki büyük tanıtım bekliyor. Bu tanıtımlar, HTC ve Samsung tarafından yapılacak ve büyük ihtimalle HTC'nin 2015 amiral gemisi HTC One M9 ve Galaxy S6 ortaya çıkacak.

Bunların yanında HTC'nin akıllı saati, Huawei, Honor, Motorola, Oppo, ZTE gibi üreticilerden bir Project Ara cebinin geldiğine şahit olabiliriz. Ne yazık ki Xperia Z4 ve LG G4 cihazlarının MWC 2015'de görünmesi beklenmiyor.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz