Etkinlik, Oyun

Resmi PES 2015 Turnuvası Türkiye’de!

16.03.2015

Konami'nin resmi olarak kabul ettiği bir Pro Evolution Soccer 2015 turnuvası geliyor.

Sony PlayStation, Teknosa, PayPal ve Aral işbirliği ile 21 Mart – 10 Mayıs 2015 tarihleri arasında Türkiye’nin dört büyük ilinde gerçekleştirilecek organizasyonlarla, futbol tutkusu doyasıya yaşanacak. Futbol oyunlarına gönül vermiş herkesin katılabileceği büyük organizasyon için geri sayım başladı.

Türkiye’de bir ilk olacak organizasyonda, futbol tutkunları çok farklı bir rekabet ortamında bir araya gelecek. İstanbul, Ankara, İzmir ve Eskişehir’de düzenlenecek ve binlerce oyun tutkununun takip edeceği etkinliklerle Türkiye PES Finalistini bulacak. Etkinlik alanlarında oyun dünyasının popüler yayıncıları, sporcular ve pek çok sürpriz de katılımcıları bekliyor olacak. Her ilde pek çok mekanda yapılacak etkinliklerin son ayağı olan finallere ise İstanbul ev sahipliği yapacak.

Türkiye PES Finalistine, PES Dünya Finali’nin kapıları açılıyor! Birinci hem UEFA Şampiyonlar Ligi Final maçı heyecanına ortak olmak, hem de maç öncesi bu benzersiz atmosferde saha kenarında yarışarak kendi kaderini belirlemek için Berlin’e gidecek!

Düzenlenen etkinlik kapsamında birinci olan katılımcı Konami’nin global olarak her yıl düzenlediği ‘PES Dünya Finali’ne katılmaya hak kazanacak. Etkinliğin görkemli finali, UEFA Şampiyonlar Ligi Finali ile aynı gün, yani 6 Haziran 2015’te, final maçından önce Berlin Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak.

Katılım Şartları

Turnuva kayıtları 16 Mart’tan itibaren başlayacaktır. Kayıt bilgileri http://www.turkeygamefestival.com/pesligi adresi üzerinden duyurulacaktır.

Bölge finalleri etkinlik sitesinde belirtilen alanlarda, belirtilen tarihlerde yapılacaktır.

İstanbul’da yapılacak Türkiye finaline 4 bölge birincisi katılacaktır. (İstanbul, Ankara, İzmir ve Eskişehir)

Türkiye finaline katılacak kişilerin seyahat ve yemek masrafları Aral tarafından karşılanacaktır. İstanbul dışından gelecek finalistlerin konaklamaları Aral tarafından sağlanmayacaktır. Konaklamak isteyen kişilerin bu isteklerini 1 hafta öncesinden bildirmesi durumunda dönüş biletleri değiştirilecektir. Aksi durumda dönüş ile ilgili masraflar Aral tarafından karşılanmayacaktır.

İstanbul’da yapılacak finallerin yeri ve zamanı http://www.turkeygamefestival.com/pesligi adresi üzerinden duyurulacaktır.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz