Oyun

Mortal Kombat X için Kolay Fatality Özelliği ve Fazlası…

31.03.2015

Mortal Kombat oyunlarında, ilk oyundan beri gördüğümüz ve serinin temel özelliklerinden biri olan Fatality, bazı oyuncular için yapılması zor olarak algılanabiliyor. Yapımcı NetherRealm Studios, Mortal Kombat X'te bu oyuncular için geliştirilmiş olan Easy Fatality modunu duyurdu.

Geliştirici ekipten Tyler Lansdown, daha önce oyun için yapılan canlı yayın sırasında görülen küçük kuru kafa simgesinin bu modla alakalı olduğunu dile getirdi. Oyun çıkış yaptığında her oyuncunun iki veya üç adet kolay Fatality özelliği bulunacak. Bu hakları oyun boyunca belirli bölgelerde açabileceğiz.

Aslında kolay Fatality olayını kıvamında yapmış gibi NetherRealm. Kafadan açılan bir mod olsaydı ve oyunda tek tuşla Fatality yapabilseydin pek tadı olmazdı ama bu özelliği oyunun oynanışına yedirmiş olmaları bana göre güzel olmuş. Yine de ben Fatality'lerin eskisi gibi kalmasını tercih ederdim şahsen.

Bu bilginin yanında Lansdown canlı yayında oyunu ön sipariş eden oyunculara verilecek olan Goro karakterinin ilerleyen dönemlerde ayrı bir DLC olarak da satılacağını duyurdu.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz